Alati za A/B testiranje
Cena ispod 30$ mesečno

Male promene na sajtu mogu doneti velike rezultate. Problem je u tome što ne znamo uvek kakve promene napraviti. Alati za A/B testiranje vam pomažu da postavite hipoteze, napravite izmene na sajtu i merite uticaj tih promena.

👌 3 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Hotjar

Alat za optimizaciju konverzija, A/B testiranje, analizu ponašanja korisnika na sajtu i još puno toga. Pomoću Hotjara možete videti kao zaista posetioci koriste vaš sajt i dobiti povratne informacije pomoću kojih vam je lakše da unapredite korisničko iskustvo i uvećate prodaju sajta.

29$ mesečno

proba 15 dana

Matomo

Matomo, ranije poznat kao Piwik, je najpopularniji open-source servis za web analitiku. Ima slične mogućnosti kao Google Analytics, ali za razliku od Google proizvoda Matomo štiti privatnost posetilaca kao i svih podataka koje prikupi vašem sajtu. Može se koristiti u cloudu ili kao instalacija na vašem serveru. Odličan proizvod koji ima našu preporuku.

19€ mesečno

proba 30 dana

Active Campaign

ActiveCampaign je pre svega email marketing platforma, ali ujedno i servis za automatizaciju prodaje i CRM rešenje za male i srednje biznise. Takođe nudi ocenjivanje kvaliteta lidova koje skupljate, web analitiku i chat za posetioce vašeg sajta.

15$ mesečno