Alati za A/B testiranje
Cena preko 30$ mesečno

Male promene na sajtu mogu doneti velike rezultate. Problem je u tome što ne znamo uvek kakve promene napraviti. Alati za A/B testiranje vam pomažu da postavite hipoteze, napravite izmene na sajtu i merite uticaj tih promena.

👌 3 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Visual Website Optimizer

VWO nudi nekoliko pojedinačnih alata za optimizaciju konverzija, A/B testiranje, analizu prodajnog levka, zone kliktanja na stranici, analizu učinka formi i još puno toga. Možete kupiti jedan alat ili paket više alata.

99$ mesečno

proba 30 dana

Fullstory

Platforma za analitiku sa naprednim mogućnostima. Možete pratiti interakcije u bilo kojoj fazi prodajnog levka, možete praviti heat mape, snimati veliki broj eventova, praviti publike (audineces) i pronaći odgovore na važna pitanja u vezi led-gen aktivnosti, napuštanja korpe i uticaja dizajna i UI elemenata na konverzije i prodaje.

849$ mesečno

proba na zahtev

Drip

Drip je počeo kao alat za pravljenje sekvenci mejlova, da bi danas prerastao u ECRM - Ecommerce CRM za građenje i održavanje komunikacije i odnosa sa potrošačima. Drip nudi personalizaciju poruka koje posetioci vide na sajtu, split testiranje, segmentaciju kao i plasiranje poruka kupcima preko više kanala u isto vreme.

49$ mesečno

proba na zahtev