Alati za A/B testiranje

Male promene na sajtu mogu doneti velike rezultate. Problem je u tome što ne znamo uvek kakve promene napraviti. Alati za A/B testiranje vam pomažu da postavite hipoteze, napravite izmene na sajtu i merite uticaj tih promena.

👌 10 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Google Optimize

Google Optimize vam nudi jednostavan alat za A/B testiranje, personalizaciju sadržaja sajta i optimizaciju konverzija. Ima vrlo jednostavan interfejs gde sve možete odraditi drag-and-drop metodom, bez potrebe za kodiranjem.

besplatno

Optimizely

Ovo je jedna od najboljih platformi za postavljanje A/B testiva, eksperimenata, personalizaciju i optimizaciju konverzija na sajtovima i mobilnim aplikacijama.

cena i proba na zahtev

Visual Website Optimizer

VWO nudi nekoliko pojedinačnih alata za optimizaciju konverzija, A/B testiranje, analizu prodajnog levka, zone kliktanja na stranici, analizu učinka formi i još puno toga. Možete kupiti jedan alat ili paket više alata.

99$ mesečno

proba 30 dana

Distilled ODN

DistilledODN vam omogućava da utvrdite koje promene na vašem sajtu donose povećanje ili smanjenje saobraćaja sa pretraživača.

cena na zahtev

Rank Science

Rank Science je platforma za SEO marketing automatizaciju koja vam omogućava da preko A/B testiranja i analize podataka unapredite svoj sajt i dobijete više saobraćaja sa pretraživača.

cena i proba na zahtev

Fullstory

Platforma za analitiku sa naprednim mogućnostima. Možete pratiti interakcije u bilo kojoj fazi prodajnog levka, možete praviti heat mape, snimati veliki broj eventova, praviti publike (audineces) i pronaći odgovore na važna pitanja u vezi led-gen aktivnosti, napuštanja korpe i uticaja dizajna i UI elemenata na konverzije i prodaje.

849$ mesečno

proba na zahtev

Hotjar

Alat za optimizaciju konverzija, A/B testiranje, analizu ponašanja korisnika na sajtu i još puno toga. Pomoću Hotjara možete videti kao zaista posetioci koriste vaš sajt i dobiti povratne informacije pomoću kojih vam je lakše da unapredite korisničko iskustvo i uvećate prodaju sajta.

29$ mesečno

proba 15 dana

Matomo

Matomo, ranije poznat kao Piwik, je najpopularniji open-source servis za web analitiku. Ima slične mogućnosti kao Google Analytics, ali za razliku od Google proizvoda Matomo štiti privatnost posetilaca kao i svih podataka koje prikupi vašem sajtu. Može se koristiti u cloudu ili kao instalacija na vašem serveru. Odličan proizvod koji ima našu preporuku.

19€ mesečno

proba 30 dana

Active Campaign

ActiveCampaign je pre svega email marketing platforma, ali ujedno i servis za automatizaciju prodaje i CRM rešenje za male i srednje biznise. Takođe nudi ocenjivanje kvaliteta lidova koje skupljate, web analitiku i chat za posetioce vašeg sajta.

15$ mesečno

Drip

Drip je počeo kao alat za pravljenje sekvenci mejlova, da bi danas prerastao u ECRM - Ecommerce CRM za građenje i održavanje komunikacije i odnosa sa potrošačima. Drip nudi personalizaciju poruka koje posetioci vide na sajtu, split testiranje, segmentaciju kao i plasiranje poruka kupcima preko više kanala u isto vreme.

49$ mesečno

proba na zahtev