Alati za analitiku
Cena ispod 30$ mesečno

Ne dozvolite sebi da lovite u mutnom. Ovi alati vam omogućavaju da dođete do velike količine korisnih podataka o izvorima saobraćaja, ponašanju posetilaca sajta, načinima na koji konzumiraju sadržaj i naravno o tome kako konvertuju.

👌 9 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Matomo

Matomo, ranije poznat kao Piwik, je najpopularniji open-source servis za web analitiku. Ima slične mogućnosti kao Google Analytics, ali za razliku od Google proizvoda Matomo štiti privatnost posetilaca kao i svih podataka koje prikupi vašem sajtu. Može se koristiti u cloudu ili kao instalacija na vašem serveru. Odličan proizvod koji ima našu preporuku.

19€ mesečno

proba 30 dana

Hotjar

Alat za optimizaciju konverzija, A/B testiranje, analizu ponašanja korisnika na sajtu i još puno toga. Pomoću Hotjara možete videti kao zaista posetioci koriste vaš sajt i dobiti povratne informacije pomoću kojih vam je lakše da unapredite korisničko iskustvo i uvećate prodaju sajta.

29$ mesečno

proba 15 dana

StatCounter

Ovo je alat za web analitiku koji može da vam puno toga otkrije o izvorima saobraćaja, ponašanju korisnika kao i trendovima. Ujedno radi detaljnu analizu posete sa vaših plaćenih kampanja i lako identifikuje prevare i klikove botova. Još jedna super funkcija je praćenje pojedinačnog korisnika do nivoa ostavljanja beleški ili dobijanja notifikacija kada se taj posetilac vrati na sajt.

od 7€ mesečno

proba 30 dana

Hootsuite

Jako dobar alat za zakazivanje objava na društvenim mrežama, ali i za oglašavanje i naprednu social media analitiku. Možete upravljati profilima sa sledećih mreža: Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, Pinterest i Twitter. Dodatno imate mogućnost praćenja spominjanja (mentions) ključnih reči na društvenim mrežama.

19$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Followerwonk

Pomoću Followerwonka možete pronaći korisnike na Tviteru po lokaciji, ključnim rečima koje su unete u Bio njihovih profila. Takođe, možete analizirati pratioce drugih profila ili raditi njihove preseke. Alat nudi Social Authority metriku koja pokazuje snagu profila na Tviteru.

29$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Buffer

Buffer je alat koji vam omogućava da zakažete objavu statusa i postova za Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter ili Pinterest. Ujedno imate naprednu analitiku performansi vaših social kanala. Buffer može da objedini metrike svih vaših naloga i da napravi sveobuhvatnu analizu učinka vašeg brenda.

15$ mesečno

proba 14 dana

Zapier

Zapier je alat za automatizaciju koji međusobno integriše različite marketing alate i servise koje koristite. Na primer prilikom pokretanja Free trial perioda, zapier proveri da li na lead listi postoji korisnik pod tim emailom, obriše ga sa te liste i doda ga na Free trial listu.

20$ mesečno

besplatno do 5 integracija

Tailwind

Tailwind je alat za zakazivanje objava na Instagramu i Pinterestu. Daje analitiku, predlaže optimalno vrijeme za objave, automatski generiše hashtagove za Instagramu na osnovu opisa, a daje i dobre ideje za objave

10$ mesečno

besplatno ograničen broj obajva

EmailOctopus

Vrlo dobar i jednostavan alat za email marketing koji nudi segmentaciju pretplatnika, form builder, dosta email tema, podešavanje automatizacije email kampanja i integracije sa većinom marketing alata preko Zapiera.

20$ mesečno

besplatno do 2500 pretplatnika