Alati za analitiku
Cena preko 30$ mesečno

Ne dozvolite sebi da lovite u mutnom. Ovi alati vam omogućavaju da dođete do velike količine korisnih podataka o izvorima saobraćaja, ponašanju posetilaca sajta, načinima na koji konzumiraju sadržaj i naravno o tome kako konvertuju.

👌 7 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Mixpanel

Jako moćan servis za analitiku i praćenje ponašanja posetilaca sajta ili mobilnih aplikacija. Ima alate za segmentaciju velikog broja dimenzija i metrika. Izveštaji su mnogo bolji od onoga što smo navikli u Google Analyticsu jer se bolje razdvaja bitno od nebitnog. Lako se sazna zašto se posetioci ponašaju na određen način što pomaže u optimizaciji konverzija.

779$ godišnje

proba besplatna do 1000 sesija

Fullstory

Platforma za analitiku sa naprednim mogućnostima. Možete pratiti interakcije u bilo kojoj fazi prodajnog levka, možete praviti heat mape, snimati veliki broj eventova, praviti publike (audineces) i pronaći odgovore na važna pitanja u vezi led-gen aktivnosti, napuštanja korpe i uticaja dizajna i UI elemenata na konverzije i prodaje.

849$ mesečno

proba na zahtev

Wicked Reports

Alat za detaljnu atribuciju po kanalima koja za plaćenje kampanje ide čak do nivoa individualnog oglasa. Takođe možete analizirati i meriti customer LTV, raditi integracije sa drugim platformama (Facebook, Google, email sistemi, preko UTM za servise gde nemaju direktne konekcije) ili vašim CRM sistemom.

400$ mesečno

proba na zahtev

Databox

Ovaj alat spaja više izvora podataka (Google Ads, Facebook Ads, Google Analytics...) na jedno mesto i omogućava lako kreiranje bitnih dashboardova i praćenje podataka. Databox nudi mnogobrojne šablone što znači da se sve vrlo lako se podešava i koristi. Možete postaviti ciljeve kampanja i sistem će vas obaveštavati da li su ispunjeni.

49$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Segment

Najbolji opis Segmenta je da je u pitanju Customer Data Platform (CDP) koja prihvata podatke sa spoljih izvora, obrađuje ih i kombinuje. Jako moćan alat koji pomaže prodaji, marketingu i biznis developmentu da bolje razumeju faktore koji utiču na poslovne rezultate i da ih optimizuju i unaprede.

120$ mesečno

proba 14 dana

HypeAuditor

Ovo je alat koji radi analizu kanala i profila na TikToku, YouTube i Instagamu korišćenjem preko trideset kriterijma što omogućava brendovima i influenserima da imaju tačan uvid u demografiju ciljne grupe i da eliminišu prevare. Takođe, u HypeAuditoru mogućnost monitoringa vaših kampanja i pravljenje izveštaja.

99$ mesečno

proba na zahtev

Litmus

Najveća prednost Litmusa je u opcijama za testiranje mejlova. Kada napišete poruku onda je Litmus proverava u 90+ email klijenata (gmail, Outlook, Apple Mail, Mailspring...). Svaki klijent različito prikazuje mejl i Litmus vam ukaže na sve greške.

99$ mesečno

proba 7 dana