Chat & chatbot alati
Besplatni alati

Alati za chat komunikaciju sa posetiocima sajta ili vaših profila na društvenim mrežama, bilo ručno ili preko chat botova.

👌 5 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Manychat

Alat koji jednostavim korisničkim okruženjem pomaže početnicima da uđu u svet chatbotova. Besplatna verzija je dovoljno dobra za mnoge osnovne aktivnosti, ali i za neke napredne, kao što je slanje automatizovanih poruka korišćenjem RSS formata. Iako ograničene segmentacije publike, ima neograničen broj broadcasta. Pro verzija ima opciju povezivanja sa Facebook Ads.

10$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

ArtiBot

Chat bot zasnovan na veštačkoj inteligenciji koji pomaže da hvatate lidova sa sajta. Ako niste online onda će posetiocima ponuditi pitanja i pokušati da dobije njihov mejl. Takođe, može da zakazuje sastanke sa posetiocima sajta i da pravi unose u vaš Google Calender.

19$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Tidio Chat

Live chat alat za website. Podržava chat botove, email inboxe, slanje newslettera, više admin naloga, automatizacija, 3rd party integracije, multilanguage i još dosta toga. Izdvaja ga kvalitet, dostupne funkcije i povoljna cena. Najjeftiniji je od svih drugih, sa verovatno najboljim besplatnim paketom na tržištu.

od 10$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

SendPulse

SendPulse vam omogućava da komunicirate sa vašim korisnicima preko mejla, web push notifikacija, chat botova ili preko SMS poruka. Ovo je odličan alat za direktni marketing, funkcije se lako koriste i nije potrebno tehničko znanje da se sve podesi i upravlja.

10$ mesečno

besplatno do 2500 pretplatnika

Mobile Monkey

Jako dobra marketing platforma bazirana na Facebook messengeru. Nudi izradu chat botova za vaš sajt, automatizaciju sistema slanja poruka, integraciju sa Facebook oglašavanjem kao i dodatne alate za generisanje lidova. Odlična stvar su predefinisani šabloni i templejti koje možete primeniti tako da možete vrlo brzo napraviti i pokrenuti chat bot i sistem chatovanja sa posetiocima sajta.

49$ mesečno

besplatna oslabljena verzija