Chat & chatbot alati
Cena ispod 30$ mesečno

Alati za chat komunikaciju sa posetiocima sajta ili vaših profila na društvenim mrežama, bilo ručno ili preko chat botova.

👌 6 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Manychat

Alat koji jednostavim korisničkim okruženjem pomaže početnicima da uđu u svet chatbotova. Besplatna verzija je dovoljno dobra za mnoge osnovne aktivnosti, ali i za neke napredne, kao što je slanje automatizovanih poruka korišćenjem RSS formata. Iako ograničene segmentacije publike, ima neograničen broj broadcasta. Pro verzija ima opciju povezivanja sa Facebook Ads.

10$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

ArtiBot

Chat bot zasnovan na veštačkoj inteligenciji koji pomaže da hvatate lidova sa sajta. Ako niste online onda će posetiocima ponuditi pitanja i pokušati da dobije njihov mejl. Takođe, može da zakazuje sastanke sa posetiocima sajta i da pravi unose u vaš Google Calender.

19$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Crisp

Crisp je solidno rešenje za sve one koji žele chat widget za potrebe pružanja podrške ili komunikacije sa klijentima na sajtu ili saas aplikaciji. Servis nudi integracije sa Slackom, MailChimpom, raznim CRM sistemima i još puno popularnih platformi.

25$ mesečno

proba 14 dana

Postoplan

Pametna automatska marketing platforma za društvene mreže i aplikacije za poruke (WhatsApp, Telegram, Slack..). Omogućava kreiranje, zakazivanje i promovisanje sadržaja. Pomaže u radu sa velikim brojem naloga i donosi povećanje broja pratilaca i klijenata na autopilotu.

19$ mesečno

proba 7 dana

Tidio Chat

Live chat alat za website. Podržava chat botove, email inboxe, slanje newslettera, više admin naloga, automatizacija, 3rd party integracije, multilanguage i još dosta toga. Izdvaja ga kvalitet, dostupne funkcije i povoljna cena. Najjeftiniji je od svih drugih, sa verovatno najboljim besplatnim paketom na tržištu.

od 10$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

SendPulse

SendPulse vam omogućava da komunicirate sa vašim korisnicima preko mejla, web push notifikacija, chat botova ili preko SMS poruka. Ovo je odličan alat za direktni marketing, funkcije se lako koriste i nije potrebno tehničko znanje da se sve podesi i upravlja.

10$ mesečno

besplatno do 2500 pretplatnika