Chat & chatbot alati

Alati za chat komunikaciju sa posetiocima sajta ili vaših profila na društvenim mrežama, bilo ručno ili preko chat botova.

👌 9 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Drift

Drift je jedna od vodećih chat & conversational marketing platformi. Odličan alat za pružanje podrške, zakazivanje sastanaka, pravljenje chat bota ili standardnu komunikaciju sa posetiocima vašeg sajta.

50$ do 1500$ mesečno

proba na zahtev

Intercom

Intercom nudi napredne mogućnosti postavke i podešavanje chata. Možete ga podesiti za generisanje lidova, kao sistem za pružanje podrške, ali i kao sistem za angažovanje korisnika (customer engagement). Takođe možete podesiti smart chat bota koji će automatski izvršavati zadatke i komunicirati sa korisnicima.

87$ mesečno

proba na zahtev

Manychat

Alat koji jednostavim korisničkim okruženjem pomaže početnicima da uđu u svet chatbotova. Besplatna verzija je dovoljno dobra za mnoge osnovne aktivnosti, ali i za neke napredne, kao što je slanje automatizovanih poruka korišćenjem RSS formata. Iako ograničene segmentacije publike, ima neograničen broj broadcasta. Pro verzija ima opciju povezivanja sa Facebook Ads.

10$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

ArtiBot

Chat bot zasnovan na veštačkoj inteligenciji koji pomaže da hvatate lidova sa sajta. Ako niste online onda će posetiocima ponuditi pitanja i pokušati da dobije njihov mejl. Takođe, može da zakazuje sastanke sa posetiocima sajta i da pravi unose u vaš Google Calender.

19$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Crisp

Crisp je solidno rešenje za sve one koji žele chat widget za potrebe pružanja podrške ili komunikacije sa klijentima na sajtu ili saas aplikaciji. Servis nudi integracije sa Slackom, MailChimpom, raznim CRM sistemima i još puno popularnih platformi.

25$ mesečno

proba 14 dana

Tidio Chat

Live chat alat za website. Podržava chat botove, email inboxe, slanje newslettera, više admin naloga, automatizacija, 3rd party integracije, multilanguage i još dosta toga. Izdvaja ga kvalitet, dostupne funkcije i povoljna cena. Najjeftiniji je od svih drugih, sa verovatno najboljim besplatnim paketom na tržištu.

od 10$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

SendPulse

SendPulse vam omogućava da komunicirate sa vašim korisnicima preko mejla, web push notifikacija, chat botova ili preko SMS poruka. Ovo je odličan alat za direktni marketing, funkcije se lako koriste i nije potrebno tehničko znanje da se sve podesi i upravlja.

10$ mesečno

besplatno do 2500 pretplatnika

Postoplan

Pametna automatska marketing platforma za društvene mreže i aplikacije za poruke (WhatsApp, Telegram, Slack..). Omogućava kreiranje, zakazivanje i promovisanje sadržaja. Pomaže u radu sa velikim brojem naloga i donosi povećanje broja pratilaca i klijenata na autopilotu.

19$ mesečno

proba 7 dana

Mobile Monkey

Jako dobra marketing platforma bazirana na Facebook messengeru. Nudi izradu chat botova za vaš sajt, automatizaciju sistema slanja poruka, integraciju sa Facebook oglašavanjem kao i dodatne alate za generisanje lidova. Odlična stvar su predefinisani šabloni i templejti koje možete primeniti tako da možete vrlo brzo napraviti i pokrenuti chat bot i sistem chatovanja sa posetiocima sajta.

49$ mesečno

besplatna oslabljena verzija