Alati za društvene mreže
Cena preko 30$ mesečno

Od platformi za influensere, sistema za oglašavanje, pa do botova za automatiku, ovde možete pronaći listu popularnih alata za društvene mreže.

👌 9 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

AdEspresso

AdEspresso je alat za lakše i efikasnije upravljanje Facebook reklamama. Možete testirati različite oglasa i ciljne grupe i dobiti bolje rezultate. Takođe, možete raditi optimizaciju konverzija i još puno drugih stvari. Interfejs je mnogo jednostavnjiji za korišćenje od Facebook Ads Managera.

69$ mesečno

proba 14 dana

Tomoson

Alat koji je namenjen influenserima i mikro influenserima. Tomoson radi analizu i popisivanje dešavanja na internetu i automatski vam nudi sadržaje koje možete da objavljujete. Ujedno imate mogućnost da zakažete i radite objave na više naloga direktno iz Tomoson kontrolnog panela. Tu je i baza influensera po polu, godinama, tržištima što vam pomaže da brzo nađete pravu osobu za promociju vašeg brenda, proizvoda i usluga.

49$ mesečno

proba 21 dan

Grapevine

Grapevine je platforma koja pomaže kreatorima sadržaja i brendovima da uspostave saradnju, pronađu promotere, povežu se sa ciljnom grupom i vode svoje marketing projekte na YouTube i Instagramu.

199$ mesečno

proba na zahtev

HypeAuditor

Ovo je alat koji radi analizu kanala i profila na TikToku, YouTube i Instagamu korišćenjem preko trideset kriterijma što omogućava brendovima i influenserima da imaju tačan uvid u demografiju ciljne grupe i da eliminišu prevare. Takođe, u HypeAuditoru mogućnost monitoringa vaših kampanja i pravljenje izveštaja.

99$ mesečno

proba na zahtev

Insense

Insense pomaže kompanijama i brendovima da brže dođu do sadržaja za društvene medije. Odlična prilika za dobijanje UGC-a (user generated content). Kompanije koje pošalju temu i kratak nacrt, dobiju inicijalne predloge od velikog broja kreatora sadržaja. Brendovi odaberu finalni sadržaj i onda ga dalje promovišu.

299$ mesečno

besplatna prva kampanja

Scrunch

Scrunch ima bazu od preko 20 miliona blogera, YouTube, Facebook, Instagam i Twitter influensera i čak 10 milijardi objava na ovim mrežama. Pomoću rezultata koje sitem daje brendovi i kreatori sadržaja mogu da se povežu i promovišu proizvode idealnoj ciljnoj grupi.

199$ mesečno

besplatna prva kampanja

Mobile Monkey

Jako dobra marketing platforma bazirana na Facebook messengeru. Nudi izradu chat botova za vaš sajt, automatizaciju sistema slanja poruka, integraciju sa Facebook oglašavanjem kao i dodatne alate za generisanje lidova. Odlična stvar su predefinisani šabloni i templejti koje možete primeniti tako da možete vrlo brzo napraviti i pokrenuti chat bot i sistem chatovanja sa posetiocima sajta.

49$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Sistrix

Ovo je platforma koju čine šest jako kvalitetnih mogula: za SEO, optimizaciju, linkove, oglasne kampanje, društvene mreže i za prodavnice aplikacija (marketplace). Svaki modul ima set napredih mogućnosti koji vam omogućavaju brže i efikasnije vođenje marketing aktivnosti.

100€ mesečno po modulu

proba 14 dana

Ninja Outreach

Ninja vam pomaže da nađete najbolje Instagram, YouTube i Tviter influensere, blogere koji primaju gostujuće tekstove i da radite kontaktiranje vlasnika sajtova za PR objave i linkove.

120$ mesečno

proba 7 dana