Alati za Email marketing
Besplatni alati

Alati na ovoj stranici nude puno funkcionalnosti i opcija za kreiranje email kampanja, segmentaciju korisnika, slanje mejlova, čišćenje lista, dizajn i copywriting i još puno toga.

👌 19 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Email Markup

Osim teksta i slika vaši mejlovi mogu imati klikabilne akcije, direktne odgovore, integraciju sa kalendarom, vreme do isteka vaše ponude itd. Gmail nudi obimnu dokumentaciju koja objašnja kako se to podešava. Ima dosta primera i neće vam biti problem da unapredite vaše mejl poruke.

besplatno

MailGun

MailGun je vodeći servis za slanje, primanje i praćenje mejlova preko API-a. Nude svu neophodnu infrastrukturu i ekspertizu za nesmetano funkcionisanje vašeg email sistema, čak iako šaljete preko milion mejlova na sat. Takođe rade optimizaciju i predikciju dostave mejlova kao i validaciju adresa. Moćno rešenje za najviše zahteve.

79$ mesečno

besplatno do 10k mejlova

Revue

Super alat ako primarno šaljete newslettere. Revue omogućava da monetizujete vaš newsletter, da radite sindikaciju sadržaja vašeg sajta ili da promovišete sponzorstva i sponzorisan sadržaj.

10$ mesečno

besplatno do 50 pretplatnika

EmailOctopus

Vrlo dobar i jednostavan alat za email marketing koji nudi segmentaciju pretplatnika, form builder, dosta email tema, podešavanje automatizacije email kampanja i integracije sa većinom marketing alata preko Zapiera.

20$ mesečno

besplatno do 2500 pretplatnika

SendPulse

SendPulse vam omogućava da komunicirate sa vašim korisnicima preko mejla, web push notifikacija, chat botova ili preko SMS poruka. Ovo je odličan alat za direktni marketing, funkcije se lako koriste i nije potrebno tehničko znanje da se sve podesi i upravlja.

10$ mesečno

besplatno do 2500 pretplatnika

MailerLite

Alat koji je jednostavan za korišćenje, omogućava kreiranje kampanja, landing stranica, formi, upitnika u mailu, pop-upove, auto resend kampanje, uz pristupačnu cenu, sa 24/7 live podrškom.

10$ mesečno

beslatno ispod 1000 pretplatnika

Zapier

Zapier je alat za automatizaciju koji međusobno integriše različite marketing alate i servise koje koristite. Na primer prilikom pokretanja Free trial perioda, zapier proveri da li na lead listi postoji korisnik pod tim emailom, obriše ga sa te liste i doda ga na Free trial listu.

20$ mesečno

besplatno do 5 integracija

SendGrid

Moćna platforma za dizajn mejlova, izradu lead-gen formi, email marketing testiranje, validaciju i još puno toga. SendGrid ima odlične metode analize i čišćenja vaših lista tako da je uspešnost isporuke iznad 95%. Naravno i oni nude drag & drop builder kao i podešavanja automatizacije.

15$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Rocket Reach

Rocket Reach je alat koji je sličan alatima kao što su Hunter ili Voila Norbert, ali se oslanja na LinkedIn. Kopirate link LinkedIn profila i alat vam ponudi kontakt podatke osobe (mejlove). Izdvaja ga od drugiih alata jer je veća šansa da su mejlovi validni.

39$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Lemlist

Odličan i pouzdan alat za cold emailing koji pored svih mogućnosti koje slični alati imaju, takođe nudi ubacivanje dinamičkog teksta i slika na druge slike i video snimke unutar emailova. Tu su i personalizovane landing stranice. Imaju ogromnu FB zajednicu spremnu da uvek pomogne i retko dobaru podršku. Konstantno rade na unapređivanju alata.

19$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

SenderScore

Ako šaljete puno mejlova onda je bitno da ne upadnete u spam filtere i da uvek isporučujete kvalitetne mejlove proverenoj bazi korisnika. SenderScore je zgodan alat koji radi analizu kvaliteta i daje sugestije šta da ispravite da bi obezbedili nesmetan protok vaših mejlova direktno u inboks korisnika.

besplatno

Referrizer

Referrizer je alat za marketing automatizaciju prilagođen lokalnim biznisima. Platforma nudi servise za email marketing, vođenje referal programa, reputacioni menadžment, SMS automatizaciju, programe lojalnosti i još puno drugih opcija. Dodatna pogodnost je mogućnost jednostavne integracije sa drugim servisima koje već sada koristite.

199$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

EmailHunter

Jako dobar servis za dolaženje do mejlova i generisanje baze kontakta. Postoje tri opcije pretrage: pronaći mejlove određene kompanije, pronaći mejl adresu tačno neke osoba i treće je verifikacija mejl adresa koje ste skupili na drugim mestima. Hunter se najčešće se koristi tako što unesete ime/prezime i firmu gde osoba radi i servis će vam dati email adresu te osobe.

49€ mesečno

besplatno 50 provera

Upstart.me

Baza newslettera kategorizovana po tržištima i nišama koji prihvataju sponzorstva. Odličan alat za plaćenu promociju usluga i proizvoda putem newslettera i mejlova. Ako šaljete newslettere onda se možete prijaviti da primate sponzorstva i na taj način dodatno zaradite.

besplatno

Good Email Copy

Velika kolekcija mejlova najvećih svetskih kompanija. Poruke su kategorizovane tako da lako možete videti šta se šalje ako želite da predstavite novi proizvod, kada tražite feedback od korisnika, kada ažurirate cene, ili kada radite korisničku podršku.

besplatno

Good Sales Email

Još jedna baza najboljih mejlova, ali ovoga puta možete videti kakve poruke šalju velike svetske kompanije kada rade prodaju preko mejla. Mnogi primeri vam pokazuju kako izgleda sekvenca mejlova koja se automatski šalje korisnicima nakon nekoliko dana.

besplatno

Really Good Emails

Ovo je kolekcija velike količine najboljih email poruka iz preko 50 industrija poput ecommerce, saas, B2B, gejming, turizam… Mejlovi su kategorizovani po nameni tako da možete pronaći najbolje poruke dobrodošlice, promotivne poruke, ponude, mejlove za potrebe podrške korisnicima i još puno toga.

besplatno

MailChimp

Platforma za slanje mejlova na različite liste vaših pretplatnika. Osnovna primena je za newslettere, ali takođe možete slati promo mejlove, mejlove korisniče podrške itd. MailChimp nudi opciju marketing automatizacije i pravljenja sekvenci i drip kampanja. Dobra stvar MailChimpa je činjenica da poslati mejlovi verovatno neće završiti u Spam folderu.

10$ mesečno

besplatno do 2000 pretplatnika

ArtiBot

Chat bot zasnovan na veštačkoj inteligenciji koji pomaže da hvatate lidova sa sajta. Ako niste online onda će posetiocima ponuditi pitanja i pokušati da dobije njihov mejl. Takođe, može da zakazuje sastanke sa posetiocima sajta i da pravi unose u vaš Google Calender.

19$ mesečno

besplatna oslabljena verzija