Alati za Email marketing
Cena preko 30$ mesečno

Alati na ovoj stranici nude puno funkcionalnosti i opcija za kreiranje email kampanja, segmentaciju korisnika, slanje mejlova, čišćenje lista, dizajn i copywriting i još puno toga.

👌 12 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Reply io

Odličan servis za slanje mejlova koji se pre svega bazira na funkcionalnostima koje koriste ljudi iz prodaje. Postoji odlična CRM integracija, A/B testiranje, opcije personalizacije, pravljenja sekvenci i drip kampanja, zakazivanja slanja poruka itd.

55$ mesečno

proba 14 dana

MailGun

MailGun je vodeći servis za slanje, primanje i praćenje mejlova preko API-a. Nude svu neophodnu infrastrukturu i ekspertizu za nesmetano funkcionisanje vašeg email sistema, čak iako šaljete preko milion mejlova na sat. Takođe rade optimizaciju i predikciju dostave mejlova kao i validaciju adresa. Moćno rešenje za najviše zahteve.

79$ mesečno

besplatno do 10k mejlova

Autoklose

Savršen za ljude koji šalju velik broj sales mejlova jer nudi automatizaciju email kampanja uz velike mogućnosti personalizacije. Podešavanje email sekvenci je lako, nude puno saveta za pisanje i slanje mejlova, A/B testiranje, neograničen broj follow-up mejlova, kao i naprednu analitiku praćenja rezultata kampanje. Ono što Autoklose izdvaja od ostalih sličnih platformi je to što u sebi sadrži bazu od 35 miliona verifikovanih US-based B2B kontakata, pa znatno olakšava lead generation proces.

50$ mesečno

proba 14 dana

Rocket Reach

Rocket Reach je alat koji je sličan alatima kao što su Hunter ili Voila Norbert, ali se oslanja na LinkedIn. Kopirate link LinkedIn profila i alat vam ponudi kontakt podatke osobe (mejlove). Izdvaja ga od drugiih alata jer je veća šansa da su mejlovi validni.

39$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Woodpecker

Chat bot zasnovan na veštačkoj inteligenciji koji pomaže da hvatate lidova sa sajta. Ako niste online onda će posetiocima ponuditi pitanja i pokušati da dobije njihov mejl. Takođe, može da zakazuje sastanke sa posetiocima sajta i da pravi unose u vaš Google Calender.

40$ mesečno

proba 14 dana

Litmus

Najveća prednost Litmusa je u opcijama za testiranje mejlova. Kada napišete poruku onda je Litmus proverava u 90+ email klijenata (gmail, Outlook, Apple Mail, Mailspring...). Svaki klijent različito prikazuje mejl i Litmus vam ukaže na sve greške.

99$ mesečno

proba 7 dana

Referrizer

Referrizer je alat za marketing automatizaciju prilagođen lokalnim biznisima. Platforma nudi servise za email marketing, vođenje referal programa, reputacioni menadžment, SMS automatizaciju, programe lojalnosti i još puno drugih opcija. Dodatna pogodnost je mogućnost jednostavne integracije sa drugim servisima koje već sada koristite.

199$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

EmailHunter

Jako dobar servis za dolaženje do mejlova i generisanje baze kontakta. Postoje tri opcije pretrage: pronaći mejlove određene kompanije, pronaći mejl adresu tačno neke osoba i treće je verifikacija mejl adresa koje ste skupili na drugim mestima. Hunter se najčešće se koristi tako što unesete ime/prezime i firmu gde osoba radi i servis će vam dati email adresu te osobe.

49€ mesečno

besplatno 50 provera

VoilaNorbert

Još jedan servis za pronalaženje mejl adresa. Kao i Hunter, tako i VoilaNorbert može da pronađe sve mejlove neke firme, specifične mejl adrese određenih pojedinaca i da verifikuje vašu postojeću bazu mejlova. Takođe, tu je jako dobar API kao i mogućnost CRM integracija sa popularnim platformama.

49$ mesečno

proba na zahtev

Drip

Drip je počeo kao alat za pravljenje sekvenci mejlova, da bi danas prerastao u ECRM - Ecommerce CRM za građenje i održavanje komunikacije i odnosa sa potrošačima. Drip nudi personalizaciju poruka koje posetioci vide na sajtu, split testiranje, segmentaciju kao i plasiranje poruka kupcima preko više kanala u isto vreme.

49$ mesečno

proba na zahtev

Drift

Drift je jedna od vodećih chat & conversational marketing platformi. Odličan alat za pružanje podrške, zakazivanje sastanaka, pravljenje chat bota ili standardnu komunikaciju sa posetiocima vašeg sajta.

50$ do 1500$ mesečno

proba na zahtev

Intercom

Intercom nudi napredne mogućnosti postavke i podešavanje chata. Možete ga podesiti za generisanje lidova, kao sistem za pružanje podrške, ali i kao sistem za angažovanje korisnika (customer engagement). Takođe možete podesiti smart chat bota koji će automatski izvršavati zadatke i komunicirati sa korisnicima.

87$ mesečno

proba na zahtev