Alati za Email marketing

Alati na ovoj stranici nude puno funkcionalnosti i opcija za kreiranje email kampanja, segmentaciju korisnika, slanje mejlova, čišćenje lista, dizajn i copywriting i još puno toga.

👌 30 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Active Campaign

ActiveCampaign je pre svega email marketing platforma, ali ujedno i servis za automatizaciju prodaje i CRM rešenje za male i srednje biznise. Takođe nudi ocenjivanje kvaliteta lidova koje skupljate, web analitiku i chat za posetioce vašeg sajta.

15$ mesečno

Reply io

Odličan servis za slanje mejlova koji se pre svega bazira na funkcionalnostima koje koriste ljudi iz prodaje. Postoji odlična CRM integracija, A/B testiranje, opcije personalizacije, pravljenja sekvenci i drip kampanja, zakazivanja slanja poruka itd.

55$ mesečno

proba 14 dana

Email Markup

Osim teksta i slika vaši mejlovi mogu imati klikabilne akcije, direktne odgovore, integraciju sa kalendarom, vreme do isteka vaše ponude itd. Gmail nudi obimnu dokumentaciju koja objašnja kako se to podešava. Ima dosta primera i neće vam biti problem da unapredite vaše mejl poruke.

besplatno

MailGun

MailGun je vodeći servis za slanje, primanje i praćenje mejlova preko API-a. Nude svu neophodnu infrastrukturu i ekspertizu za nesmetano funkcionisanje vašeg email sistema, čak iako šaljete preko milion mejlova na sat. Takođe rade optimizaciju i predikciju dostave mejlova kao i validaciju adresa. Moćno rešenje za najviše zahteve.

79$ mesečno

besplatno do 10k mejlova

Revue

Super alat ako primarno šaljete newslettere. Revue omogućava da monetizujete vaš newsletter, da radite sindikaciju sadržaja vašeg sajta ili da promovišete sponzorstva i sponzorisan sadržaj.

10$ mesečno

besplatno do 50 pretplatnika

EmailOctopus

Vrlo dobar i jednostavan alat za email marketing koji nudi segmentaciju pretplatnika, form builder, dosta email tema, podešavanje automatizacije email kampanja i integracije sa većinom marketing alata preko Zapiera.

20$ mesečno

besplatno do 2500 pretplatnika

SendPulse

SendPulse vam omogućava da komunicirate sa vašim korisnicima preko mejla, web push notifikacija, chat botova ili preko SMS poruka. Ovo je odličan alat za direktni marketing, funkcije se lako koriste i nije potrebno tehničko znanje da se sve podesi i upravlja.

10$ mesečno

besplatno do 2500 pretplatnika

MailerLite

Alat koji je jednostavan za korišćenje, omogućava kreiranje kampanja, landing stranica, formi, upitnika u mailu, pop-upove, auto resend kampanje, uz pristupačnu cenu, sa 24/7 live podrškom.

10$ mesečno

beslatno ispod 1000 pretplatnika

Zapier

Zapier je alat za automatizaciju koji međusobno integriše različite marketing alate i servise koje koristite. Na primer prilikom pokretanja Free trial perioda, zapier proveri da li na lead listi postoji korisnik pod tim emailom, obriše ga sa te liste i doda ga na Free trial listu.

20$ mesečno

besplatno do 5 integracija

SendGrid

Moćna platforma za dizajn mejlova, izradu lead-gen formi, email marketing testiranje, validaciju i još puno toga. SendGrid ima odlične metode analize i čišćenja vaših lista tako da je uspešnost isporuke iznad 95%. Naravno i oni nude drag & drop builder kao i podešavanja automatizacije.

15$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

AWeber

Jako dobra platforma za email marketing koja nudi puno dodatnih opcija. Možete praviti forme i landing stranice ili podesiti email automatizaciju koja uzima u obzir ponašanje korisnika na sajtu i personalizaciju.

19$ mesečno

proba 30 dana

Autoklose

Savršen za ljude koji šalju velik broj sales mejlova jer nudi automatizaciju email kampanja uz velike mogućnosti personalizacije. Podešavanje email sekvenci je lako, nude puno saveta za pisanje i slanje mejlova, A/B testiranje, neograničen broj follow-up mejlova, kao i naprednu analitiku praćenja rezultata kampanje. Ono što Autoklose izdvaja od ostalih sličnih platformi je to što u sebi sadrži bazu od 35 miliona verifikovanih US-based B2B kontakata, pa znatno olakšava lead generation proces.

50$ mesečno

proba 14 dana

Rocket Reach

Rocket Reach je alat koji je sličan alatima kao što su Hunter ili Voila Norbert, ali se oslanja na LinkedIn. Kopirate link LinkedIn profila i alat vam ponudi kontakt podatke osobe (mejlove). Izdvaja ga od drugiih alata jer je veća šansa da su mejlovi validni.

39$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Lemlist

Odličan i pouzdan alat za cold emailing koji pored svih mogućnosti koje slični alati imaju, takođe nudi ubacivanje dinamičkog teksta i slika na druge slike i video snimke unutar emailova. Tu su i personalizovane landing stranice. Imaju ogromnu FB zajednicu spremnu da uvek pomogne i retko dobaru podršku. Konstantno rade na unapređivanju alata.

19$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Woodpecker

Chat bot zasnovan na veštačkoj inteligenciji koji pomaže da hvatate lidova sa sajta. Ako niste online onda će posetiocima ponuditi pitanja i pokušati da dobije njihov mejl. Takođe, može da zakazuje sastanke sa posetiocima sajta i da pravi unose u vaš Google Calender.

40$ mesečno

proba 14 dana

SenderScore

Ako šaljete puno mejlova onda je bitno da ne upadnete u spam filtere i da uvek isporučujete kvalitetne mejlove proverenoj bazi korisnika. SenderScore je zgodan alat koji radi analizu kvaliteta i daje sugestije šta da ispravite da bi obezbedili nesmetan protok vaših mejlova direktno u inboks korisnika.

besplatno

Litmus

Najveća prednost Litmusa je u opcijama za testiranje mejlova. Kada napišete poruku onda je Litmus proverava u 90+ email klijenata (gmail, Outlook, Apple Mail, Mailspring...). Svaki klijent različito prikazuje mejl i Litmus vam ukaže na sve greške.

99$ mesečno

proba 7 dana

Referrizer

Referrizer je alat za marketing automatizaciju prilagođen lokalnim biznisima. Platforma nudi servise za email marketing, vođenje referal programa, reputacioni menadžment, SMS automatizaciju, programe lojalnosti i još puno drugih opcija. Dodatna pogodnost je mogućnost jednostavne integracije sa drugim servisima koje već sada koristite.

199$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

EmailHunter

Jako dobar servis za dolaženje do mejlova i generisanje baze kontakta. Postoje tri opcije pretrage: pronaći mejlove određene kompanije, pronaći mejl adresu tačno neke osoba i treće je verifikacija mejl adresa koje ste skupili na drugim mestima. Hunter se najčešće se koristi tako što unesete ime/prezime i firmu gde osoba radi i servis će vam dati email adresu te osobe.

49€ mesečno

besplatno 50 provera

VoilaNorbert

Još jedan servis za pronalaženje mejl adresa. Kao i Hunter, tako i VoilaNorbert može da pronađe sve mejlove neke firme, specifične mejl adrese određenih pojedinaca i da verifikuje vašu postojeću bazu mejlova. Takođe, tu je jako dobar API kao i mogućnost CRM integracija sa popularnim platformama.

49$ mesečno

proba na zahtev

Upstart.me

Baza newslettera kategorizovana po tržištima i nišama koji prihvataju sponzorstva. Odličan alat za plaćenu promociju usluga i proizvoda putem newslettera i mejlova. Ako šaljete newslettere onda se možete prijaviti da primate sponzorstva i na taj način dodatno zaradite.

besplatno

Good Email Copy

Velika kolekcija mejlova najvećih svetskih kompanija. Poruke su kategorizovane tako da lako možete videti šta se šalje ako želite da predstavite novi proizvod, kada tražite feedback od korisnika, kada ažurirate cene, ili kada radite korisničku podršku.

besplatno

Good Sales Email

Još jedna baza najboljih mejlova, ali ovoga puta možete videti kakve poruke šalju velike svetske kompanije kada rade prodaju preko mejla. Mnogi primeri vam pokazuju kako izgleda sekvenca mejlova koja se automatski šalje korisnicima nakon nekoliko dana.

besplatno

Really Good Emails

Ovo je kolekcija velike količine najboljih email poruka iz preko 50 industrija poput ecommerce, saas, B2B, gejming, turizam… Mejlovi su kategorizovani po nameni tako da možete pronaći najbolje poruke dobrodošlice, promotivne poruke, ponude, mejlove za potrebe podrške korisnicima i još puno toga.

besplatno

MailChimp

Platforma za slanje mejlova na različite liste vaših pretplatnika. Osnovna primena je za newslettere, ali takođe možete slati promo mejlove, mejlove korisniče podrške itd. MailChimp nudi opciju marketing automatizacije i pravljenja sekvenci i drip kampanja. Dobra stvar MailChimpa je činjenica da poslati mejlovi verovatno neće završiti u Spam folderu.

10$ mesečno

besplatno do 2000 pretplatnika

Drip

Drip je počeo kao alat za pravljenje sekvenci mejlova, da bi danas prerastao u ECRM - Ecommerce CRM za građenje i održavanje komunikacije i odnosa sa potrošačima. Drip nudi personalizaciju poruka koje posetioci vide na sajtu, split testiranje, segmentaciju kao i plasiranje poruka kupcima preko više kanala u isto vreme.

49$ mesečno

proba na zahtev

Clearbit

Izuzetno moćna platforma za analitiku, prodaju i marketing. Možete dobiti podatke o anonimnim posetiocima vašeg sajta i potom im servirati personalizovane poruke ili ih segmentirati u publike za Google i Facebook remarketing. Nezaobilazan alat ako želite da uvećate konverzije na B2B tržištu.

cena i proba na zahtev

Drift

Drift je jedna od vodećih chat & conversational marketing platformi. Odličan alat za pružanje podrške, zakazivanje sastanaka, pravljenje chat bota ili standardnu komunikaciju sa posetiocima vašeg sajta.

50$ do 1500$ mesečno

proba na zahtev

Intercom

Intercom nudi napredne mogućnosti postavke i podešavanje chata. Možete ga podesiti za generisanje lidova, kao sistem za pružanje podrške, ali i kao sistem za angažovanje korisnika (customer engagement). Takođe možete podesiti smart chat bota koji će automatski izvršavati zadatke i komunicirati sa korisnicima.

87$ mesečno

proba na zahtev

ArtiBot

Chat bot zasnovan na veštačkoj inteligenciji koji pomaže da hvatate lidova sa sajta. Ako niste online onda će posetiocima ponuditi pitanja i pokušati da dobije njihov mejl. Takođe, može da zakazuje sastanke sa posetiocima sajta i da pravi unose u vaš Google Calender.

19$ mesečno

besplatna oslabljena verzija