Alati za izveštavanje
Besplatni alati

Ovi alati vam pomažu da od velike količine podataka dobijete vredne informacije koje vam pomažu da bolje optimizujete vaše marketing aktivnosti. Takođe, ovi servisi imaju mogućnost automatske izrade kvalitetninh izveštaja koje možete poslati klijentima.

👌 13 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Google Analytics

Najpopularniji besplatni servis za praćenje i analitiku sajtova i aplikacija. GA vam daje podatke o izvorima saobraćaja, o karakteristikama i ponašanju posetioca, kao i o procesu konvertovanja. Nezaobilazan alat u digitalnom marketingu.

besplatno

Google Data Studio

Data Studio polako postaje standard u izveštavanju i data vizualizaciji. Lako se integriše sa Google servisima poput Analytics, Ads, Search Console, ali i sa raznim eksternim servisima poput Facebook, Twitter, AdRoll. Daje izveštaje koje se ažuriraju u realnom vremenu i koji se mogu lako šerovati.

besplatno

Yandex metrica

Jako dobar servis web analitike koji pored standardnih izveštaja nudi i opcije pregleda heat mapa, praćenje kursora miša, snimanja sesija kao i analitike popunjavanja formi na stranicama sajta. Takođe, Yandex metrica ima i predefinisane spam filtere što povećava preciznost izveštaja.

besplatno

Heap Analytics

Heap Analytics nudi robusnu platformu za upravljanje podacima. Osnovna funkcija je merenje i izveštavanje interakcija koje se dešavaju na digitalnim proizvodima (aplikacije i sajtovi). Ima napredna rešenja poput Autocapture sistema koji hvata sve klikove, eventove i akcije, pa do kompleksnih integracija sa eksternim servisima.

cena na zahtev

proba besplatna do 5000 sesija

Mixpanel

Jako moćan servis za analitiku i praćenje ponašanja posetilaca sajta ili mobilnih aplikacija. Ima alate za segmentaciju velikog broja dimenzija i metrika. Izveštaji su mnogo bolji od onoga što smo navikli u Google Analyticsu jer se bolje razdvaja bitno od nebitnog. Lako se sazna zašto se posetioci ponašaju na određen način što pomaže u optimizaciji konverzija.

779$ godišnje

proba besplatna do 1000 sesija

SimilarWeb

Jako kvalitetna i precizna platforma za izveštaje o posećenosti sajtova, za statistike poseta i analitiku. Možete dobiti podatke za skoro svaki ozbiljniji sajt na svetu. Odličan alat ako želite da se uporedite u odnosu na konkurenciju, da vidite snagu vaših protivnika, da otkrijete nove prilike i trendove koje drugi nisu iskoristili.

cena na zahtev

besplatna oslabljena verzija

Databox

Ovaj alat spaja više izvora podataka (Google Ads, Facebook Ads, Google Analytics...) na jedno mesto i omogućava lako kreiranje bitnih dashboardova i praćenje podataka. Databox nudi mnogobrojne šablone što znači da se sve vrlo lako se podešava i koristi. Možete postaviti ciljeve kampanja i sistem će vas obaveštavati da li su ispunjeni.

49$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Mention

Mention vas obaveštava kada se vaš brend, neki pojam ili hashtag spomene na društvenim mrežama, portalima, blogovima i ostalim sajtovima. Takođe nudi izveštavanje o trendovima, aktivnostima vaše konkurencije i daje podatke o ciljnoj grupi. Dodatno pomoću Mentiona možete da zakazujete vaše objave na društvenim mrežama.

25$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Google Trends

Guglov alat koji pokazuje trendove u količini pretraga određene ključne reči. Možete filtrirati po godinama, po teritoriji, kao i po industrijama. Takođe, možete upoređivati nekoliko reči međusobno i videti trendove na Google Search, Google Images, YouTube, Google News i Google Shopping.

besplatno

Screaming Frog Log File Analyser

Alat za analizu log fajla sa servera, ali jako dobro prilagođen za SEO. Možete videti status codes, user agents, events i još puno toga. Idealno za pronalaženje mrtvih 404 linkova, analizu crawl budžeta ili dolaznih linkova ka sajtu.

99£ godišnje

besplatno do 1000 log redova

Algoroo

Ovo je alat koji prati promene Guglovog algoritma za organsko rangiranje stranica na pretrazi. Sistem prati preko 17000 ključnih reči i analizira promene prvih 100 pozicija. Čim se dogode veće promene Algoroo će to prikazati u svom izveštaju. Pomoću ovog alata se može precizno utvrditi da li Google nešto menja kad je SEO u pitanju.

besplatno

SEO PowerSuite

PowerSuite je set od četiri alata koji imaju sledeće funkcionalnosti: praćenje pozicija ključnih reči na rezultatima pretrage, SEO analiza sajta, analiza linkova, istraživanje ključnih reči i procena konkurencije.

299$ godišnje

besplatna oslabljena verzija

EmailHunter

Jako dobar servis za dolaženje do mejlova i generisanje baze kontakta. Postoje tri opcije pretrage: pronaći mejlove određene kompanije, pronaći mejl adresu tačno neke osoba i treće je verifikacija mejl adresa koje ste skupili na drugim mestima. Hunter se najčešće se koristi tako što unesete ime/prezime i firmu gde osoba radi i servis će vam dati email adresu te osobe.

49€ mesečno

besplatno 50 provera