Alati za izveštavanje
Cena preko 30$ mesečno

Ovi alati vam pomažu da od velike količine podataka dobijete vredne informacije koje vam pomažu da bolje optimizujete vaše marketing aktivnosti. Takođe, ovi servisi imaju mogućnost automatske izrade kvalitetninh izveštaja koje možete poslati klijentima.

👌 15 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Fullstory

Platforma za analitiku sa naprednim mogućnostima. Možete pratiti interakcije u bilo kojoj fazi prodajnog levka, možete praviti heat mape, snimati veliki broj eventova, praviti publike (audineces) i pronaći odgovore na važna pitanja u vezi led-gen aktivnosti, napuštanja korpe i uticaja dizajna i UI elemenata na konverzije i prodaje.

849$ mesečno

proba na zahtev

Mixpanel

Jako moćan servis za analitiku i praćenje ponašanja posetilaca sajta ili mobilnih aplikacija. Ima alate za segmentaciju velikog broja dimenzija i metrika. Izveštaji su mnogo bolji od onoga što smo navikli u Google Analyticsu jer se bolje razdvaja bitno od nebitnog. Lako se sazna zašto se posetioci ponašaju na određen način što pomaže u optimizaciji konverzija.

779$ godišnje

proba besplatna do 1000 sesija

Intercom

Intercom nudi napredne mogućnosti postavke i podešavanje chata. Možete ga podesiti za generisanje lidova, kao sistem za pružanje podrške, ali i kao sistem za angažovanje korisnika (customer engagement). Takođe možete podesiti smart chat bota koji će automatski izvršavati zadatke i komunicirati sa korisnicima.

87$ mesečno

proba na zahtev

Databox

Ovaj alat spaja više izvora podataka (Google Ads, Facebook Ads, Google Analytics...) na jedno mesto i omogućava lako kreiranje bitnih dashboardova i praćenje podataka. Databox nudi mnogobrojne šablone što znači da se sve vrlo lako se podešava i koristi. Možete postaviti ciljeve kampanja i sistem će vas obaveštavati da li su ispunjeni.

49$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Serp Woo

Serp Woo je najpoznatiji kao rank tracker i kao alat za praćenje vaše online reputacije. Pomoću ovog alata možete pratiti pozicije vašeg sajta i konkurencije za veliku količinu ključnih reči na Google search i Google Maps. Podržava veliki broj država i jezika.

50$ mesečno

Wicked Reports

Alat za detaljnu atribuciju po kanalima koja za plaćenje kampanje ide čak do nivoa individualnog oglasa. Takođe možete analizirati i meriti customer LTV, raditi integracije sa drugim platformama (Facebook, Google, email sistemi, preko UTM za servise gde nemaju direktne konekcije) ili vašim CRM sistemom.

400$ mesečno

proba na zahtev

SE Ranking

Alat za praćenje pozicija ključnih reči vašeg sajta ili konkurencije. Takođe nudi alate za SEO analizu sajta, monitoring dolaznih linkova, grupisanje i kategorizaciju ključnih reči, proveru on-page SEO faktora i izveštavanje.

40$ mesečno

proba 14 dana

DeepCrawl

DeepCrawl je cloud crawler koji može da analizira sajtove svih veličina i da vam ponudi puno sugestija za tehničko SEO unapređenje. Pogodan je ze ecommerce, publishing i velike enterprise sajtove. Radi prilično brzo i ima odlične izveštaje.

89$ mesečno

proba na zahtev

Optmyzr

Optmyzr je alat za menadžment PPC kampanja za Google Ads i Amazon platforme. Sistem modifikuje bidove, predviđa troškove i raspoređuje budžet, nalazi negativne ključne reči, radi A/B testiranje, pravi SKAG ili GRIP kampanje, kreira automatske izveštaje. Radi kako za Search, tako i za Display, Shopping i Video kampanje.

$499 mesečno

proba 14 dana

Coralogix

Verovatno jedan od najmoćnijih alata za analizu log fajlova. Ovaj alat nije napravljen samo za SEO, već za sve one koji žele da iz podataka izvuku maksimum.

60$ mesečno

proba na zahtev

Ahrefs

Vrlo moćan SEO alat koji ima skoro sve što vam treba u radu na projektima bilo koje veličine. Ima odličan alat za praćenje dolaznih linkova, istraživanje ključnih reči, analizu PPC aktivnosti konkurencije, analizu sadržaja na Internetu, monitoring pozicija ključnih reči i još puno toga. Najveća moguća preporuka za Ahrefs.

99$ mesečno

proba 7$ za 7 dana

ClickGUARD

ClickGUARD je vodeći alat za zaštitu i optimizaciju vaših Google Ads kampanja. Platforma vam pomaže da identifikujete i eliminišete neželjene klikove (invalid, fraud, konkurencija, klikovi van željene lokacije...) i da bolje distribuirate budžete. ClickGUARD nudi napredne izveštaje o IP adresama, uređajima, placementima i drugim izvorima klikova.

59$ mesečno

proba 7 dana

EmailHunter

Jako dobar servis za dolaženje do mejlova i generisanje baze kontakta. Postoje tri opcije pretrage: pronaći mejlove određene kompanije, pronaći mejl adresu tačno neke osoba i treće je verifikacija mejl adresa koje ste skupili na drugim mestima. Hunter se najčešće se koristi tako što unesete ime/prezime i firmu gde osoba radi i servis će vam dati email adresu te osobe.

49€ mesečno

besplatno 50 provera

VoilaNorbert

Još jedan servis za pronalaženje mejl adresa. Kao i Hunter, tako i VoilaNorbert može da pronađe sve mejlove neke firme, specifične mejl adrese određenih pojedinaca i da verifikuje vašu postojeću bazu mejlova. Takođe, tu je jako dobar API kao i mogućnost CRM integracija sa popularnim platformama.

49$ mesečno

proba na zahtev

Opteo

Alat za upravljanje i optimizaciju Google Ads kampanja. Na osnovu trenutnih performansi Opteo će vam sugerisati koje sve izmene možete napraviti da bi ostvarili bolje rezultate. Odlična opcija je analiza efikasnosti: pronalaženje AdGrupa i Kampanja koje troše budžet, a ne donose rezultate.

97$ mesečno

proba 30 dana