Alati za landing page
Cena preko 30$ mesečno

Set alata koji služe za izradu i optimizaciju landing stranica. Uz pomoć ovih servisa brzo možete napraviti landing page koji radi savršeno na svim uređajima, koji se brzo učitava i koji ima niz lead-gen formi za skupljanje konverzija.

👌 12 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Unbounce

Unbounce je odličan servis za brzu izradu i objavu landing stranica. Uopšte nije teško napraviti kvalitetan landing page jer Unbounce ima veliki broj tema koje u drag & drop maniru prilagodite vašim potrebama stilu. Takođe nudi i mogućnost postavljanja pop-up prozora, sticky poruka i drugih elemenata za generisanje lidova.

80$ mesečno

proba 14 dana

Visual Website Optimizer

VWO nudi nekoliko pojedinačnih alata za optimizaciju konverzija, A/B testiranje, analizu prodajnog levka, zone kliktanja na stranici, analizu učinka formi i još puno toga. Možete kupiti jedan alat ili paket više alata.

99$ mesečno

proba 30 dana

Click Funnels

Click Funnels vam pomaže da napravite idealan prodajni levak. Alat ima jednostavan drag & drop lanfing page editor, automatizaciju za email i Facebook, kao i puno opcija za izradu lead-gen formi.

97$ mesečno

proba 14 dana

Rank Sense

Najveća razlika između Rank Sense i ostalih SEO alata je u agilnom pristupu i Cloudflare integraciji. Tehničke ispravke se brže postavljaju na sajt tako da se ne čeka puno vremena da se vidi da li ima pomaka i rezultata.

35$ mesečno

proba 14 dana

Updatable

Ovaj servis služi kao sloj između vašeg sajta i Cloudflare platforme. Updatable vam omogućava da lako napravite izmene na sajtu, bez potrebe da bilo šta menjate u vašem CMS-u. Možete da menjate izgled i dizajn, status kodove, redirekcije, sadržaj marketing tagova i još puno toga.

69$ mesečno

Wordstream

Wordstream je alat za vođenje i optimizaciju vaših PPC kampanja. Možete upravljati kampanjama za Google, Facebook, Bing i Instragram. Alat nudi automatsku dodelu bidova oglasima koje imaju veću verovatnoću konverzija, možete kreirati oglase kao i praviti napredne izveštaje.

299$ mesečno

proba 7 dana

Instapage

Instapage je platforma za izradu i optimizaciju landing stranica. Korisnicima možete davati perosnalizovane sadržaje u odnosu na to odakle dolaze i kako su se ranije ponašali na sajtu. Takođe, možete da radite A/B testiranje i da poboljšate brzinu učitavanja stranica.

99$ mesečno

proba na zahtev

Referrizer

Referrizer je alat za marketing automatizaciju prilagođen lokalnim biznisima. Platforma nudi servise za email marketing, vođenje referal programa, reputacioni menadžment, SMS automatizaciju, programe lojalnosti i još puno drugih opcija. Dodatna pogodnost je mogućnost jednostavne integracije sa drugim servisima koje već sada koristite.

199$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Little Warden

Jako zgodan servis koji na svakih sat vremen radi provere vitalnih funkcija poput dostupnosti sajta, statusa PPC stranica, promena na robots.txt fajlu, vidljivosti XML sajtmapa, canonicala, 301 redirekcija, promena meta tagova itd. Uz ovaj alat izbegavate drastične padove SEO performansi jer ćete uvek blagovremeno biti informisani ako je nešto pošlo po zlu.

35$ mesečno

Reply io

Odličan servis za slanje mejlova koji se pre svega bazira na funkcionalnostima koje koriste ljudi iz prodaje. Postoji odlična CRM integracija, A/B testiranje, opcije personalizacije, pravljenja sekvenci i drip kampanja, zakazivanja slanja poruka itd.

55$ mesečno

proba 14 dana

Drip

Drip je počeo kao alat za pravljenje sekvenci mejlova, da bi danas prerastao u ECRM - Ecommerce CRM za građenje i održavanje komunikacije i odnosa sa potrošačima. Drip nudi personalizaciju poruka koje posetioci vide na sajtu, split testiranje, segmentaciju kao i plasiranje poruka kupcima preko više kanala u isto vreme.

49$ mesečno

proba na zahtev

Opteo

Alat za upravljanje i optimizaciju Google Ads kampanja. Na osnovu trenutnih performansi Opteo će vam sugerisati koje sve izmene možete napraviti da bi ostvarili bolje rezultate. Odlična opcija je analiza efikasnosti: pronalaženje AdGrupa i Kampanja koje troše budžet, a ne donose rezultate.

97$ mesečno

proba 30 dana