Alati za landing page

Set alata koji služe za izradu i optimizaciju landing stranica. Uz pomoć ovih servisa brzo možete napraviti landing page koji radi savršeno na svim uređajima, koji se brzo učitava i koji ima niz lead-gen formi za skupljanje konverzija.

👌 24 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Google Optimize

Google Optimize vam nudi jednostavan alat za A/B testiranje, personalizaciju sadržaja sajta i optimizaciju konverzija. Ima vrlo jednostavan interfejs gde sve možete odraditi drag-and-drop metodom, bez potrebe za kodiranjem.

besplatno

Unbounce

Unbounce je odličan servis za brzu izradu i objavu landing stranica. Uopšte nije teško napraviti kvalitetan landing page jer Unbounce ima veliki broj tema koje u drag & drop maniru prilagodite vašim potrebama stilu. Takođe nudi i mogućnost postavljanja pop-up prozora, sticky poruka i drugih elemenata za generisanje lidova.

80$ mesečno

proba 14 dana

Optimizely

Ovo je jedna od najboljih platformi za postavljanje A/B testiva, eksperimenata, personalizaciju i optimizaciju konverzija na sajtovima i mobilnim aplikacijama.

cena i proba na zahtev

Visual Website Optimizer

VWO nudi nekoliko pojedinačnih alata za optimizaciju konverzija, A/B testiranje, analizu prodajnog levka, zone kliktanja na stranici, analizu učinka formi i još puno toga. Možete kupiti jedan alat ili paket više alata.

99$ mesečno

proba 30 dana

Click Funnels

Click Funnels vam pomaže da napravite idealan prodajni levak. Alat ima jednostavan drag & drop lanfing page editor, automatizaciju za email i Facebook, kao i puno opcija za izradu lead-gen formi.

97$ mesečno

proba 14 dana

Rank Sense

Najveća razlika između Rank Sense i ostalih SEO alata je u agilnom pristupu i Cloudflare integraciji. Tehničke ispravke se brže postavljaju na sajt tako da se ne čeka puno vremena da se vidi da li ima pomaka i rezultata.

35$ mesečno

proba 14 dana

Updatable

Ovaj servis služi kao sloj između vašeg sajta i Cloudflare platforme. Updatable vam omogućava da lako napravite izmene na sajtu, bez potrebe da bilo šta menjate u vašem CMS-u. Možete da menjate izgled i dizajn, status kodove, redirekcije, sadržaj marketing tagova i još puno toga.

69$ mesečno

Hotjar

Alat za optimizaciju konverzija, A/B testiranje, analizu ponašanja korisnika na sajtu i još puno toga. Pomoću Hotjara možete videti kao zaista posetioci koriste vaš sajt i dobiti povratne informacije pomoću kojih vam je lakše da unapredite korisničko iskustvo i uvećate prodaju sajta.

29$ mesečno

proba 15 dana

Cue

Cue je alat koji pomaže poboljšanju konverzija kroz pružanje relevantnog "social proof" u vidu tri različita tipa notifikacija. Nudi opciju direktnog povlačenja informacija iz Intercoma, kao i ubacivanju sopstvene liste sa podacima vaših kupaca.

15$ mesečno

freemium 15 dana nakon Premium triala

Crisp

Crisp je solidno rešenje za sve one koji žele chat widget za potrebe pružanja podrške ili komunikacije sa klijentima na sajtu ili saas aplikaciji. Servis nudi integracije sa Slackom, MailChimpom, raznim CRM sistemima i još puno popularnih platformi.

25$ mesečno

proba 14 dana

Wordstream

Wordstream je alat za vođenje i optimizaciju vaših PPC kampanja. Možete upravljati kampanjama za Google, Facebook, Bing i Instragram. Alat nudi automatsku dodelu bidova oglasima koje imaju veću verovatnoću konverzija, možete kreirati oglase kao i praviti napredne izveštaje.

299$ mesečno

proba 7 dana

Mobile Friendly Test

Guglov alat pomoću kojga možete videti da li je vaš sajt optimizovan za ispravan prikaz na mobilnim uređajima. Skrinšotovi se renderuju korišćenjem poslednje verzije Google Bot-a.

besplatno

Instapage

Instapage je platforma za izradu i optimizaciju landing stranica. Korisnicima možete davati perosnalizovane sadržaje u odnosu na to odakle dolaze i kako su se ranije ponašali na sajtu. Takođe, možete da radite A/B testiranje i da poboljšate brzinu učitavanja stranica.

99$ mesečno

proba na zahtev

Leadpages

Još jedan moćan landing page builder pomoću koga možete napraviti stranice koje puno bolje konvertuju nego što to sada rade vaše stranice sajta. Leadpages ima dosta predefinisanih šablona za landing strane, ali nudi i teme za sajtove. Tu su i dodatni elementi koje možete staviti na sajt poput pop-up prozora i lead-gen formi koje odlično izgledaju i na desktop i mobilnim uređajima.

25$ mesečno

proba 14 dana

Lemlist

Odličan i pouzdan alat za cold emailing koji pored svih mogućnosti koje slični alati imaju, takođe nudi ubacivanje dinamičkog teksta i slika na druge slike i video snimke unutar emailova. Tu su i personalizovane landing stranice. Imaju ogromnu FB zajednicu spremnu da uvek pomogne i retko dobaru podršku. Konstantno rade na unapređivanju alata.

19$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Referrizer

Referrizer je alat za marketing automatizaciju prilagođen lokalnim biznisima. Platforma nudi servise za email marketing, vođenje referal programa, reputacioni menadžment, SMS automatizaciju, programe lojalnosti i još puno drugih opcija. Dodatna pogodnost je mogućnost jednostavne integracije sa drugim servisima koje već sada koristite.

199$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

URL Profiler

Specifičan alat koji možete konfigurisati na puno načina: da se ponaša kao scraper, kao alat za pronalaženje link building resursa, za analizu SEO penala, za prinalaženje kontakt podataka vlasnika sajtova (mejlovi, telefoni) ili ga možete koristiti kao alat za SEO analizu sajta i sadržaja. Takođe nudi puno integracija sa popularnim SEO servisima.

20$ mesečno

proba 14 dana

MailerLite

Alat koji je jednostavan za korišćenje, omogućava kreiranje kampanja, landing stranica, formi, upitnika u mailu, pop-upove, auto resend kampanje, uz pristupačnu cenu, sa 24/7 live podrškom.

10$ mesečno

beslatno ispod 1000 pretplatnika

GTmetrix

Ovo je alat koji analizira brzinu učitavanja vaše stranice. Gtmetrix pokazuje zašto je sajt spor, šta sprečava brže učitavanje sadržaja i daje vam smernice i savete kako možete da unapredite brzinu. Ima dosta funkcionalnosti poput provere učitavanja sa različitih svetskih lokacija, sa više vrsta uređaja, a takođe možete zakazati email notifikacije ako sistem utvrdi da je došlo do pada brzine učitavanja nekih stranica.

15$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

MailChimp

Platforma za slanje mejlova na različite liste vaših pretplatnika. Osnovna primena je za newslettere, ali takođe možete slati promo mejlove, mejlove korisniče podrške itd. MailChimp nudi opciju marketing automatizacije i pravljenja sekvenci i drip kampanja. Dobra stvar MailChimpa je činjenica da poslati mejlovi verovatno neće završiti u Spam folderu.

10$ mesečno

besplatno do 2000 pretplatnika

Little Warden

Jako zgodan servis koji na svakih sat vremen radi provere vitalnih funkcija poput dostupnosti sajta, statusa PPC stranica, promena na robots.txt fajlu, vidljivosti XML sajtmapa, canonicala, 301 redirekcija, promena meta tagova itd. Uz ovaj alat izbegavate drastične padove SEO performansi jer ćete uvek blagovremeno biti informisani ako je nešto pošlo po zlu.

35$ mesečno

Reply io

Odličan servis za slanje mejlova koji se pre svega bazira na funkcionalnostima koje koriste ljudi iz prodaje. Postoji odlična CRM integracija, A/B testiranje, opcije personalizacije, pravljenja sekvenci i drip kampanja, zakazivanja slanja poruka itd.

55$ mesečno

proba 14 dana

Drip

Drip je počeo kao alat za pravljenje sekvenci mejlova, da bi danas prerastao u ECRM - Ecommerce CRM za građenje i održavanje komunikacije i odnosa sa potrošačima. Drip nudi personalizaciju poruka koje posetioci vide na sajtu, split testiranje, segmentaciju kao i plasiranje poruka kupcima preko više kanala u isto vreme.

49$ mesečno

proba na zahtev

Opteo

Alat za upravljanje i optimizaciju Google Ads kampanja. Na osnovu trenutnih performansi Opteo će vam sugerisati koje sve izmene možete napraviti da bi ostvarili bolje rezultate. Odlična opcija je analiza efikasnosti: pronalaženje AdGrupa i Kampanja koje troše budžet, a ne donose rezultate.

97$ mesečno

proba 30 dana