PPC alati i platforme za online oglašavanje
Cena ispod 30$ mesečno

Predstavljamo PPC alate koji rade optimizaciju kampanja, bolje segmentiranje ciljnih grupa, automatsku izradu oglasa i banera, istraživanje ključnih reči, remarketing, bolju distribuciju budžeta i još puno drugih funkcionalnosti.

👌 8 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

KW Finder

Alat za istraživanje i analizu ključnih reči. Daje podatke i ideje za fraze koje možete da ciljate, a takođe nudi mogućnost da vidite za koje ključne reči se rangiraju sajtovi vaše konkurencije. Takođe, daje podatke o količini pretraga tako da se može koristiti kao alternativa Google Keyword Planneru.

30$ mesečno

proba 10 dana

StatCounter

Ovo je alat za web analitiku koji može da vam puno toga otkrije o izvorima saobraćaja, ponašanju korisnika kao i trendovima. Ujedno radi detaljnu analizu posete sa vaših plaćenih kampanja i lako identifikuje prevare i klikove botova. Još jedna super funkcija je praćenje pojedinačnog korisnika do nivoa ostavljanja beleški ili dobijanja notifikacija kada se taj posetilac vrati na sajt.

od 7€ mesečno

proba 30 dana

Mergado

Mergado je softver alat za uređivanje XML feedova. Mergado prilagođava feedove web shopova za upoređivače cena i ponuda poput Idealna.rs, Eponude.com, Nabava.net, Google Shopping Ads, Facebook Ads i 350+ drugih portala širom sveta.

od 11€ mesečno

proba 30 dana

SEO PowerSuite

PowerSuite je set od četiri alata koji imaju sledeće funkcionalnosti: praćenje pozicija ključnih reči na rezultatima pretrage, SEO analiza sajta, analiza linkova, istraživanje ključnih reči i procena konkurencije.

299$ godišnje

besplatna oslabljena verzija

Word Tracker

Istraživanje ključnih reči, izvlačenje fraza, tema i ključnih reči za bilo koju nišu, generisanje ključnih reči koje koristi konkurencija i eksportovanje metrika ključnih reči po jeziku, državi ili uređaju - to su glavne karakteristike ovog alata.

27$ mesečno

proba 7 dana

Leadpages

Još jedan moćan landing page builder pomoću koga možete napraviti stranice koje puno bolje konvertuju nego što to sada rade vaše stranice sajta. Leadpages ima dosta predefinisanih šablona za landing strane, ali nudi i teme za sajtove. Tu su i dodatni elementi koje možete staviti na sajt poput pop-up prozora i lead-gen formi koje odlično izgledaju i na desktop i mobilnim uređajima.

25$ mesečno

proba 14 dana

SendGrid

Moćna platforma za dizajn mejlova, izradu lead-gen formi, email marketing testiranje, validaciju i još puno toga. SendGrid ima odlične metode analize i čišćenja vaših lista tako da je uspešnost isporuke iznad 95%. Naravno i oni nude drag & drop builder kao i podešavanja automatizacije.

15$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

MailChimp

Platforma za slanje mejlova na različite liste vaših pretplatnika. Osnovna primena je za newslettere, ali takođe možete slati promo mejlove, mejlove korisniče podrške itd. MailChimp nudi opciju marketing automatizacije i pravljenja sekvenci i drip kampanja. Dobra stvar MailChimpa je činjenica da poslati mejlovi verovatno neće završiti u Spam folderu.

10$ mesečno

besplatno do 2000 pretplatnika