PPC alati i platforme za online oglašavanje
Cena preko 30$ mesečno

Predstavljamo PPC alate koji rade optimizaciju kampanja, bolje segmentiranje ciljnih grupa, automatsku izradu oglasa i banera, istraživanje ključnih reči, remarketing, bolju distribuciju budžeta i još puno drugih funkcionalnosti.

👌 22 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

SEM Rush

Izuzetno moćan alat za analizu linkova, ključnih reči, performansi konkurencije, praćenje pozicija, ali i za istraživanje tema za izradu sadržaja.

99$ mesečno

proba 14 dana

Opteo

Alat za upravljanje i optimizaciju Google Ads kampanja. Na osnovu trenutnih performansi Opteo će vam sugerisati koje sve izmene možete napraviti da bi ostvarili bolje rezultate. Odlična opcija je analiza efikasnosti: pronalaženje AdGrupa i Kampanja koje troše budžet, a ne donose rezultate.

97$ mesečno

proba 30 dana

ClickGUARD

ClickGUARD je vodeći alat za zaštitu i optimizaciju vaših Google Ads kampanja. Platforma vam pomaže da identifikujete i eliminišete neželjene klikove (invalid, fraud, konkurencija, klikovi van željene lokacije...) i da bolje distribuirate bužete. ClickGUARD nudi napredne izveštaje o klikovima, IP adresama, uređajima, placementima i drugim izvorima klikova.

59$ mesečno

proba 7 dana

Wordstream

Wordstream je alat za vođenje i optimizaciju vaših PPC kampanja. Možete upravljati kampanjama za Google, Facebook, Bing i Instragram. Alat nudi automatsku dodelu bidova oglasima koje imaju veću verovatnoću konverzija, možete kreirati oglase kao i praviti napredne izveštaje.

299$ mesečno

proba 7 dana

AdEspresso

AdEspresso je alat za lakše i efikasnije upravljanje Facebook reklamama. Možete testirati različite oglasa i ciljne grupe i dobiti bolje rezultate. Takođe, možete raditi optimizaciju konverzija i još puno drugih stvari. Interfejs je mnogo jednostavnjiji za korišćenje od Facebook Ads Managera.

69$ mesečno

proba 14 dana

Optmyzr

Optmyzr je alat za menadžment PPC kampanja za Google Ads i Amazon platforme. Sistem modifikuje bidove, predviđa troškove i raspoređuje budžet, nalazi negativne ključne reči, radi A/B testiranje, pravi SKAG ili GRIP kampanje, kreira automatske izveštaje. Radi kako za Search, tako i za Display, Shopping i Video kampanje.

$499 mesečno

proba 14 dana

Serpstat

Veoma dobar alat za analizu dolaznih linkova, praćenje pozicija ključnih reči, istraživanje ključnih reči, analizu konkurencije, kao i SEO analizu vaših sajtova. Takođe, Serpstat nudi eksenzije za Chrome, Firefox i Operu tako da mnoge podatke o sajtovima možete dobiti direktno dok ih posećujete.

69$ mesečno

proba na zahtev

Keyword Keg

Zgodan alat koji ima pet glavnih funkcionalnosti: pronalaženje ključnih reči, import ključnih reči, prinalaženje sinonima i bliskih ključnih reči, relevantne "People also ask" fraze, i spajanje reči u fraze (merge words).

40$ mesečno

proba se ne nudi

Keyword Tool

Jedan od boljih alata za istraživanje ključnih reči. Veliki izbor jezika i država, kao i mogućnost pronalaženja fraza za Google, Bing, Amazon, YouTube, Twitter, eBay, Instagram pa čak i za Android Play Store. Naša iskrena preporuka za ovaj alat.

69$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Feed Image Editor

Feed Image Editor je alat za uređivanje proizvodnih slika. Povećava CTR oglašavanja. Uz FIE možete skupno kontrolirati i uređivati slike u vašoj izvoznoj datoteci koju šaljete u portale za oglašavanje.

59$ mesečno

AnswerThePublic

Odličan alat za analizu ključnih reči koji se pre svega fokusira na pronalaženje pitanja koje korisnici postavljaju na Guglu. Za bilo koju ključnu reč answerthepublic vam daje listu pitanja. To vama kao marketaru pomaže da pronađete teme za blogovanje, ali takođe i da ustanovite motive i probleme koje imaju vaši potencijalni klijenti.

99$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Instapage

Instapage je platforma za izradu i optimizaciju landing stranica. Korisnicima možete davati perosnalizovane sadržaje u odnosu na to odakle dolaze i kako su se ranije ponašali na sajtu. Takođe, možete da radite A/B testiranje i da poboljšate brzinu učitavanja stranica.

99$ mesečno

proba na zahtev

Unbounce

Unbounce je odličan servis za brzu izradu i objavu landing stranica. Uopšte nije teško napraviti kvalitetan landing page jer Unbounce ima veliki broj tema koje u drag & drop maniru prilagodite vašim potrebama stilu. Takođe nudi i mogućnost postavljanja pop-up prozora, sticky poruka i drugih elemenata za generisanje lidova.

80$ mesečno

proba 14 dana

Click Funnels

Click Funnels vam pomaže da napravite idealan prodajni levak. Alat ima jednostavan drag & drop lanfing page editor, automatizaciju za email i Facebook, kao i puno opcija za izradu lead-gen formi.

97$ mesečno

proba 14 dana

Ahrefs

Vrlo moćan SEO alat koji ima skoro sve što vam treba u radu na projektima bilo koje veličine. Ima odličan alat za praćenje dolaznih linkova, istraživanje ključnih reči, analizu PPC aktivnosti konkurencije, analizu sadržaja na Internetu, monitoring pozicija ključnih reči i još puno toga. Najveća moguća preporuka za Ahrefs.

99$ mesečno

proba 7$ za 7 dana

Majestic

Odličan alat za analizu dolaznih linkova. Majestic je jedan od backlink alata sa najboljom bazom linkova i što je najbolje ta baza se redovno uvećava. Alat ima svoj sistem vrednovanja linkova i sajtova kroz dve metrike Citation Flow i Trust Flow. Takođe, možete koristiti API za integracije. Preporuka za Majestic.

49$ mesečno

Raven Tools

Platforma za SEO koja u sebi sadrži alate za SEO analizu sajta, analizu dolaznih linkova, praćenje pozicija vaših ključnih reči, pravljenje izveštaja i analizu sajtova i marketing aktivnosti konkurencije.

79$ mesečno

proba 14 dana

Long Tail Pro

Alat za pronalaženje long tail ključnih reči (fraze koje imaju nekoliko reči u svom sastavu). Long Tail Pro daje rezultate za preko četrdeset jezika. Takođe nalazi bliske fraze kao i fraze vaše konkurencije.

37$ mesečno

proba na zahtev

Sistrix

Ovo je platforma koju čine šest jako kvalitetnih mogula: za SEO, optimizaciju, linkove, oglasne kampanje, društvene mreže i za prodavnice aplikacija (marketplace). Svaki modul ima set napredih mogućnosti koji vam omogućavaju brže i efikasnije vođenje marketing aktivnosti.

100€ mesečno po modulu

proba 14 dana

MailGun

MailGun je vodeći servis za slanje, primanje i praćenje mejlova preko API-a. Nude svu neophodnu infrastrukturu i ekspertizu za nesmetano funkcionisanje vašeg email sistema, čak iako šaljete preko milion mejlova na sat. Takođe rade optimizaciju i predikciju dostave mejlova kao i validaciju adresa. Moćno rešenje za najviše zahteve.

79$ mesečno

besplatno do 10k mejlova

Reply io

Odličan servis za slanje mejlova koji se pre svega bazira na funkcionalnostima koje koriste ljudi iz prodaje. Postoji odlična CRM integracija, A/B testiranje, opcije personalizacije, pravljenja sekvenci i drip kampanja, zakazivanja slanja poruka itd.

55$ mesečno

proba 14 dana

Mobile Monkey

Jako dobra marketing platforma bazirana na Facebook messengeru. Nudi izradu chat botova za vaš sajt, automatizaciju sistema slanja poruka, integraciju sa Facebook oglašavanjem kao i dodatne alate za generisanje lidova. Odlična stvar su predefinisani šabloni i templejti koje možete primeniti tako da možete vrlo brzo napraviti i pokrenuti chat bot i sistem chatovanja sa posetiocima sajta.

49$ mesečno

besplatna oslabljena verzija