Alati za izradu sadržaja i content marketing
Cena ispod 30$ mesečno

Lista alata koja vam pomaže u izradi tekstova, vizuala za društvene mreže i oglašavanje i svih vrsta sadržaja. Takođe, predstavili smo alate koji vam omogućavaju ostvarivanje kontakta sa brendovima, novinarima i drugim kreatorima sadražaja.

👌 13 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

HARO

"Help a reporter out" je servis koji povezuje novinare sa izvorima informacija. Novinari koji spremaju priču na neku temu traže pomoć stručnjaka iz raznih oblasti. Ako im pomognete oni vas navedu kao izvor informacija i linkuju u svojoj objavi ili kolumni. Odlična prilika da dođete do kvalitetnog PR-a i jakih linkova za vaš sajt.

19$ mesečno

Videobolt

Videobolt je platforma koja omogućava efikasno kreiranje animiranih video čak i za one koji nemaju nikakva znanja o kreiranju videa. U bazi je velika količina templejta, napravljena od strane najboljih graphic motion dizajnera, koji mogu da se prilagode potrebama brenda i posla. Tu su logo intro, logo outro, product promotion, special dates, stories i sl. Sve licence su pokrivene. Postoji mogućnost kreiranja personalizovanih videa, povezivanje sa CRM-om kao i automatizovana izradnja videa.

od 8$ mesečno

besplatno sa watermarkom

Glorify

Alat koji pomaže u izradi slika i vizuala kroz par klikova za ecommerce i online prodavnice. Trenutno broji preko 15000 šablona usmerenih na konverziju i povećanje prodaje.

13$ mesečno

proba 14 dana

Canva

Ovo je online alat pomoću kod možete brzo i lako napraviti kreativu za društvene mreže, ali i postere, flajere, ilustracije, vizit kartice, brošure... Nudi puno predefinisanih šablona za Facebook, Linkedin, Instagram tako da uz par klikova možete napraviti kvalitetnu fotku.

13$ mesečno

proba 30 dana

Plagium

Analizirajte da li je sadržaj unikatan ili je prekopiran. Analizu možete raditi tako što unesete vaš tekst ili tako što date URL vaše stranice. Sistem ima sopstveni algoritam, Deep Search, koji kvalitetnije traži duplikate nego što vi to možete prostim guglanjem.

od 0.04€ po analizi

proba do 1000 karaktera

Cue

Cue je alat koji pomaže poboljšanju konverzija kroz pružanje relevantnog "social proof" u vidu tri različita tipa notifikacija. Nudi opciju direktnog povlačenja informacija iz Intercoma, kao i ubacivanju sopstvene liste sa podacima vaših kupaca.

15$ mesečno

freemium 15 dana nakon Premium triala

Grammarly

Alat koji pomaže pri pisanju: ukazuje na gramatičke, slovne i ostale greške koje se mogu javiti tokom pisanja mejlova, dokumenata itd. Ono što ga izdvaja jeste mogućnost napredne analize teksta i poboljšanja istog, kao i detektovanje tona samog teksta. Takođe dobijate i statistiku vašeg pisanja i izrade sadržaja.

12$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

LSI Graph

Pronađite i generišite kvalitetne LSI ključne reči. LSI su bliske fraze, sinonimi, semantički bliske ključne reči kao i fraze koje nekoj temi daju bolji kontekst. LSI Graph daje dobre sugestije u odnosu na vašu nišu i lokaciju.

27$ mesečno

Dibz

Veoma koristan alat za izgradnju linkova. Dibz pomaže u analizi & pronalaženju sajtova na kojima možete plasirati link ili blog post, upravljati kontaktima iz vaših outreach kampanja kao i eliminisati loše izvore uz pomoć spam metrika.

25$ mesečno

proba 15 dana

URL Profiler

Specifičan alat koji možete konfigurisati na puno načina: da se ponaša kao scraper, kao alat za pronalaženje link building resursa, za analizu SEO penala, za prinalaženje kontakt podataka vlasnika sajtova (mejlovi, telefoni) ili ga možete koristiti kao alat za SEO analizu sajta i sadržaja. Takođe nudi puno integracija sa popularnim SEO servisima.

20$ mesečno

proba 14 dana

Postoplan

Pametna automatska marketing platforma za društvene mreže i aplikacije za poruke (WhatsApp, Telegram, Slack..). Omogućava kreiranje, zakazivanje i promovisanje sadržaja. Pomaže u radu sa velikim brojem naloga i donosi povećanje broja pratilaca i klijenata na autopilotu.

19$ mesečno

proba 7 dana

SourceBottle

Slično kao i HARO i SourceBottle ima za cilj uzajamnu pomoć eksperata i novinara. Novinari traže pomoć, a vi kao stručnjak u nekoj oblasti možete da se javite i pomognete. SourceBottle ima solidnu bazu zahteva koji se redovno ažuriraju tako da se prilično brzo nađe prilika za saradnju sa medijima.

25$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Revue

Super alat ako primarno šaljete newslettere. Revue omogućava da monetizujete vaš newsletter, da radite sindikaciju sadržaja vašeg sajta ili da promovišete sponzorstva i sponzorisan sadržaj.

10$ mesečno

besplatno do 50 pretplatnika