Alati za izradu sadržaja i content marketing
Cena preko 30$ mesečno

Lista alata koja vam pomaže u izradi tekstova, vizuala za društvene mreže i oglašavanje i svih vrsta sadržaja. Takođe, predstavili smo alate koji vam omogućavaju ostvarivanje kontakta sa brendovima, novinarima i drugim kreatorima sadražaja.

👌 15 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

AnswerThePublic

Odličan alat za analizu ključnih reči koji se pre svega fokusira na pronalaženje pitanja koje korisnici postavljaju na Guglu. Za bilo koju ključnu reč answerthepublic vam daje listu pitanja. To vama kao marketaru pomaže da pronađete teme za blogovanje, ali takođe i da ustanovite motive i probleme koje imaju vaši potencijalni klijenti.

99$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

SEM Rush

Izuzetno moćan alat za analizu linkova, ključnih reči, performansi konkurencije, praćenje pozicija, ali i za istraživanje tema za izradu sadržaja.

99$ mesečno

proba 14 dana

BuzzSumo

Ako vas zanima šta najbolje prolazi kod vaše konkurencije, koje su im marketing taktike, ko su influenseri na tržištu na kojem poslujete ili želite da dođete do ideja za vaš sledeći blog post onda je BuzzSumo idealan alat. Ovde dobijate tonu korisnih podataka i imate mogućnost da brzo sprovedete kompleksna istraživanja u vašoj niši.

79$ mesečno

proba 7 dana

MonkeyLearn

MonkeyLearn je alat za analizu sadržaja koji vam pomaže da analizirate sentiment, nameru, ključne reči i teme iz bilo kog teksta. Servis u kratkom vremenu trenira modele mašinskog učenja. MonkeyLearn nudi veliki broj integracija sa drugim alatima i ima besplatni API.

299$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Insense

Insense pomaže kompanijama i brendovima da brže dođu do sadržaja za društvene medije. Odlična prilika za dobijanje UGC-a (user generated content). Kompanije koje pošalju temu i kratak nacrt, dobiju inicijalne predloge od velikog broja kreatora sadržaja. Brendovi odaberu finalni sadržaj i onda ga dalje promovišu.

299$ mesečno

besplatna prva kampanja

Scrunch

Scrunch ima bazu od preko 20 miliona blogera, YouTube, Facebook, Instagam i Twitter influensera i čak 10 milijardi objava na ovim mrežama. Pomoću rezultata koje sitem daje brendovi i kreatori sadržaja mogu da se povežu i promovišu proizvode idealnoj ciljnoj grupi.

199$ mesečno

besplatna prva kampanja

Tomoson

Alat koji je namenjen influenserima i mikro influenserima. Tomoson radi analizu i popisivanje dešavanja na internetu i automatski vam nudi sadržaje koje možete da objavljujete. Ujedno imate mogućnost da zakažete i radite objave na više naloga direktno iz Tomoson kontrolnog panela. Tu je i baza influensera po polu, godinama, tržištima što vam pomaže da brzo nađete pravu osobu za promociju vašeg brenda, proizvoda i usluga.

49$ mesečno

proba 21 dan

Grapevine

Grapevine je platforma koja pomaže kreatorima sadržaja i brendovima da uspostave saradnju, pronađu promotere, povežu se sa ciljnom grupom i vode svoje marketing projekte na YouTube i Instagramu.

199$ mesečno

proba na zahtev

Moz Pro

Moz Pro nudi jako dobre funkcionalnosti za sve moguće SEO zahteve. Možete raditi napredno istraživanje ključnih reči pomoći Keyword Explorer alata, pratiti kretanje pozicija vašeg sajta i konkurencije, oceniti performanse vaših stranica u odnosu na željene fraze i raditi analizu dolaznih linkova korišćenjem Link Explorer alata.

179$ mesečno

proba 30 dana

Ahrefs

Vrlo moćan SEO alat koji ima skoro sve što vam treba u radu na projektima bilo koje veličine. Ima odličan alat za praćenje dolaznih linkova, istraživanje ključnih reči, analizu PPC aktivnosti konkurencije, analizu sadržaja na Internetu, monitoring pozicija ključnih reči i još puno toga. Najveća moguća preporuka za Ahrefs.

99$ mesečno

proba 7$ za 7 dana

Majestic

Odličan alat za analizu dolaznih linkova. Majestic je jedan od backlink alata sa najboljom bazom linkova i što je najbolje ta baza se redovno uvećava. Alat ima svoj sistem vrednovanja linkova i sajtova kroz dve metrike Citation Flow i Trust Flow. Takođe, možete koristiti API za integracije. Preporuka za Majestic.

49$ mesečno

Feed Image Editor

Feed Image Editor je alat za uređivanje proizvodnih slika. Povećava CTR oglašavanja. Uz FIE možete skupno kontrolirati i uređivati slike u vašoj izvoznoj datoteci koju šaljete u portale za oglašavanje.

59$ mesečno

Raven Tools

Platforma za SEO koja u sebi sadrži alate za SEO analizu sajta, analizu dolaznih linkova, praćenje pozicija vaših ključnih reči, pravljenje izveštaja i analizu sajtova i marketing aktivnosti konkurencije.

79$ mesečno

proba 14 dana

CognitiveSEO

CognitiveSEO poseduje set funkcionalnosti koje vam pomažu da eliminišete Google penale, da pratite pozicije ključnih reči, da radite SEO analizu sajta i analizirate dolazne linkove. Izdvaja ga mogućnost pravljenja SEO dashboard izveštaja gde na jednom mestu imate pregled 30+ bitnih SEO metrika.

129$ mesečno

proba 7 dana

Link Research Tools

U pitanju je alat za napredne korisnike koji pre svega rade na izgradnji linkova. LRT nudi opcije za SEO automatizaciju, za monitoring linkova, analizu konkurencije i posebno za eliminisanje loših linkova koje se radi pomoću njihovog LinkDetox algoritma.

359€ mesečno

proba 7 dana