SEO alati
Cena ispod 30$ mesečno

Ovo su alati koji vam pomažu u istraživanju ključnih reči, SEO analizi sajta, praćenju pozicija vašeg sajta na rezultatima pretrage, u nalaženju sajtova za linkovanje i svim drugim aktivnostima u optimizaciji sajtova.

👌 20 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

SEOMator

Online alat za SEO analizu sajtova. Radi tehničku SEO analizu stranica sajta i daje smernice šta treba popraviti za bolje performanse na pretraživačima.

19$ mesečno

proba 7 dana

SEO Site Checkup

Online alat za osnovnu tehničku SEO analizu sajtova. Imaju dosta korisnih besplatnih alata, a za jače i bolje funkcionalnosti se zahteva plaćanje mesečne pretplate.

25$ mesečno

proba 14 dana

Screaming Frog SEO Spider

Jedan od najboljih alata za SEO analizu sajtova. Ogroman broj funkcionalnosti koje odlično rade. Nema potrebe da gledate dalje ako vas zanima SEO.

149£ godišnje

besplatno do 500 URL-ova

Sitebulb

Veoma dobar SEO crawler koji nakon analize sajta daje puno sugestija za unapređenje sajta. Najbolja funkcionalnost Sitebulba je mapa sajta, grafički prikaz unutrašnjih stranica i internih linkova.

30€ mesečno

proba 14 dana

KW Finder

Alat za istraživanje i analizu ključnih reči. Daje podatke i ideje za fraze koje možete da ciljate, a takođe nudi mogućnost da vidite za koje ključne reči se rangiraju sajtovi vaše konkurencije. Takođe, daje podatke o količini pretraga tako da se može koristiti kao alternativa Google Keyword Planneru.

30$ mesečno

proba 10 dana

LSI Graph

Pronađite i generišite kvalitetne LSI ključne reči. LSI su bliske fraze, sinonimi, semantički bliske ključne reči kao i fraze koje nekoj temi daju bolji kontekst. LSI Graph daje dobre sugestije u odnosu na vašu nišu i lokaciju.

27$ mesečno

Screaming Frog Log File Analyser

Alat za analizu log fajla sa servera, ali jako dobro prilagođen za SEO. Možete videti status codes, user agents, events i još puno toga. Idealno za pronalaženje mrtvih 404 linkova, analizu crawl budžeta ili dolaznih linkova ka sajtu.

99£ godišnje

besplatno do 1000 log redova

Word Tracker

Istraživanje ključnih reči, izvlačenje fraza, tema i ključnih reči za bilo koju nišu, generisanje ključnih reči koje koristi konkurencija i eksportovanje metrika ključnih reči po jeziku, državi ili uređaju - to su glavne karakteristike ovog alata.

27$ mesečno

proba 7 dana

SEO PowerSuite

PowerSuite je set od četiri alata koji imaju sledeće funkcionalnosti: praćenje pozicija ključnih reči na rezultatima pretrage, SEO analiza sajta, analiza linkova, istraživanje ključnih reči i procena konkurencije.

299$ godišnje

besplatna oslabljena verzija

Linkody

Pomoću ovog alata možete da pratite dolazne linkove. Kad su indeksirani, da li su još uvek validni ili su obrisani, možete da vidite link profil konkurencije. Takođe, imate opcije za analizu linkova pomoću koje lako pronađete spam i pripremite disavow fajl za odstranjivanje loših linkova.

14€ mesečno

proba 30 dana

Reportz

Veoma dobar alat za izradu izveštaja. Nudi set odličnih funkcionalnosti poput kombinovanja različitih izvora podataka, korišćenje predefinisanih šablona, praćenje KPI i ostalih metrika u realnom vremenu kao i šerovanje izveštaja sa klijentima i članovima tima.

10$ mesečno po klijentu

proba 15 dana

Dibz

Veoma koristan alat za izgradnju linkova. Dibz pomaže u analizi & pronalaženju sajtova na kojima možete plasirati link ili blog post, upravljati kontaktima iz vaših outreach kampanja kao i eliminisati loše izvore uz pomoć spam metrika.

25$ mesečno

proba 15 dana

SEO Tools for Excel

Da li verujete da u Excelu možete napraviti SEO alat? Upravo to nudi SEO Tools for Excel: funkcionalan crawler, alat za on-site i off-site SEO analizu, integraciju sa drugim SEO servisima i još puno korisnih mogućnosti i alatki. Sve u Excelu.

99€ godišnje

proba 14 dana

Bright Local

Bright Local pomaže u upravljanju kampanjama poboljšanja pozicija na loklnoj pretrazi. Možete upravljati lokalnim citatima, pratiti pozicije vašeg sajta na mapama, optimizovati Google My Business nalog i svom brendu obezbediti više ocena i komentara korisnika.

29$ mesečno

proba 14 dana

Whitespark

Whitespark nudi set alata za rad na optimizaciji lokalne pretrage: Citation Finder, Rank Tracker, Reputation Builder, Review Checker, Review Handout Generator, Review Link Generator. Najbolje radi za englesko govorno područje, ali se može koristiti i za naš region.

od 17$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Local Viking

Local Viking je alat za upravljanje vašim Google My Business profilima. Možete da zakazujete objave, pratite pozicije na lokalnoj pretrazi i Google mapama. Odlična funkcionalnost je provera prikaza vaše firme sa različitih lokacija u gradu čime vidite pravu vidljivost zavisno od opština i ulica odakle korisnici pretražuju.

od 20$ mesečno

URL Profiler

Specifičan alat koji možete konfigurisati na puno načina: da se ponaša kao scraper, kao alat za pronalaženje link building resursa, za analizu SEO penala, za prinalaženje kontakt podataka vlasnika sajtova (mejlovi, telefoni) ili ga možete koristiti kao alat za SEO analizu sajta i sadržaja. Takođe nudi puno integracija sa popularnim SEO servisima.

20$ mesečno

proba 14 dana

HARO

"Help a reporter out" je servis koji povezuje novinare sa izvorima informacija. Novinari koji spremaju priču na neku temu traže pomoć stručnjaka iz raznih oblasti. Ako im pomognete oni vas navedu kao izvor informacija i linkuju u svojoj objavi ili kolumni. Odlična prilika da dođete do kvalitetnog PR-a i jakih linkova za vaš sajt.

19$ mesečno

SourceBottle

Slično kao i HARO i SourceBottle ima za cilj uzajamnu pomoć eksperata i novinara. Novinari traže pomoć, a vi kao stručnjak u nekoj oblasti možete da se javite i pomognete. SourceBottle ima solidnu bazu zahteva koji se redovno ažuriraju tako da se prilično brzo nađe prilika za saradnju sa medijima.

25$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Plagium

Analizirajte da li je sadržaj unikatan ili je prekopiran. Analizu možete raditi tako što unesete vaš tekst ili tako što date URL vaše stranice. Sistem ima sopstveni algoritam, Deep Search, koji kvalitetnije traži duplikate nego što vi to možete prostim guglanjem.

od 0.04€ po analizi

proba do 1000 karaktera