SEO alati
Cena preko 30$ mesečno

Ovo su alati koji vam pomažu u istraživanju ključnih reči, SEO analizi sajta, praćenju pozicija vašeg sajta na rezultatima pretrage, u nalaženju sajtova za linkovanje i svim drugim aktivnostima u optimizaciji sajtova.

👌 27 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Ahrefs

Vrlo moćan SEO alat koji ima skoro sve što vam treba u radu na projektima bilo koje veličine. Ima odličan alat za praćenje dolaznih linkova, istraživanje ključnih reči, analizu PPC aktivnosti konkurencije, analizu sadržaja na Internetu, monitoring pozicija ključnih reči i još puno toga. Najveća moguća preporuka za Ahrefs.

99$ mesečno

proba 7$ za 7 dana

SEM Rush

Izuzetno moćan alat za analizu linkova, ključnih reči, performansi konkurencije, praćenje pozicija, ali i za istraživanje tema za izradu sadržaja.

99$ mesečno

proba 14 dana

DeepCrawl

DeepCrawl je cloud crawler koji može da analizira sajtove svih veličina i da vam ponudi puno sugestija za tehničko SEO unapređenje. Pogodan je ze ecommerce, publishing i velike enterprise sajtove. Radi prilično brzo i ima odlične izveštaje.

89$ mesečno

proba na zahtev

OnCrawl

Ovo je moćna platforma za tehnički SEO. OnCrawl ima sve: crawler, log file analizu, praćenje pozicija ključnih reči, analizu dolaznih linkova, integraciju sa analitikom, alate za testiranje i još mnogo toga.

199€ mesečno

proba 14 dana

Coralogix

Verovatno jedan od najmoćnijih alata za analizu log fajlova. Ovaj alat nije napravljen samo za SEO, već za sve one koji žele da iz podataka izvuku maksimum.

60$ mesečno

proba na zahtev

Rank Sense

Najveća razlika između Rank Sense i ostalih SEO alata je u agilnom pristupu i Cloudflare integraciji. Tehničke ispravke se brže postavljaju na sajt tako da se ne čeka puno vremena da se vidi da li ima pomaka i rezultata.

35$ mesečno

proba 14 dana

Updatable

Ovaj servis služi kao sloj između vašeg sajta i Cloudflare platforme. Updatable vam omogućava da lako napravite izmene na sajtu, bez potrebe da bilo šta menjate u vašem CMS-u. Možete da menjate izgled i dizajn, status kodove, redirekcije, sadržaj marketing tagova i još puno toga.

69$ mesečno

Moz Pro

Moz Pro nudi jako dobre funkcionalnosti za sve moguće SEO zahteve. Možete raditi napredno istraživanje ključnih reči pomoći Keyword Explorer alata, pratiti kretanje pozicija vašeg sajta i konkurencije, oceniti performanse vaših stranica u odnosu na željene fraze i raditi analizu dolaznih linkova korišćenjem Link Explorer alata.

179$ mesečno

proba 30 dana

Serpstat

Veoma dobar alat za analizu dolaznih linkova, praćenje pozicija ključnih reči, istraživanje ključnih reči, analizu konkurencije, kao i SEO analizu vaših sajtova. Takođe, Serpstat nudi eksenzije za Chrome, Firefox i Operu tako da mnoge podatke o sajtovima možete dobiti direktno dok ih posećujete.

69$ mesečno

proba na zahtev

BuzzSumo

Ako vas zanima šta najbolje prolazi kod vaše konkurencije, koje su im marketing taktike, ko su influenseri na tržištu na kojem poslujete ili želite da dođete do ideja za vaš sledeći blog post onda je BuzzSumo idealan alat. Ovde dobijate tonu korisnih podataka i imate mogućnost da brzo sprovedete kompleksna istraživanja u vašoj niši.

79$ mesečno

proba 7 dana

Serp Woo

Serp Woo je najpoznatiji kao rank tracker i kao alat za praćenje vaše online reputacije. Pomoću ovog alata možete pratiti pozicije vašeg sajta i konkurencije za veliku količinu ključnih reči na Google search i Google Maps. Podržava veliki broj država i jezika.

50$ mesečno

SE Ranking

Alat za praćenje pozicija ključnih reči vašeg sajta ili konkurencije. Takođe nudi alate za SEO analizu sajta, monitoring dolaznih linkova, grupisanje i kategorizaciju ključnih reči, proveru on-page SEO faktora i izveštavanje.

40$ mesečno

proba 14 dana

Keyword Keg

Zgodan alat koji ima pet glavnih funkcionalnosti: pronalaženje ključnih reči, import ključnih reči, prinalaženje sinonima i bliskih ključnih reči, relevantne "People also ask" fraze, i spajanje reči u fraze (merge words).

40$ mesečno

proba se ne nudi

Keyword Tool

Jedan od boljih alata za istraživanje ključnih reči. Veliki izbor jezika i država, kao i mogućnost pronalaženja fraza za Google, Bing, Amazon, YouTube, Twitter, eBay, Instagram pa čak i za Android Play Store. Naša iskrena preporuka za ovaj alat.

69$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

MonkeyLearn

MonkeyLearn je alat za analizu sadržaja koji vam pomaže da analizirate sentiment, nameru, ključne reči i teme iz bilo kog teksta. Servis u kratkom vremenu trenira modele mašinskog učenja. MonkeyLearn nudi veliki broj integracija sa drugim alatima i ima besplatni API.

299$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

AnswerThePublic

Odličan alat za analizu ključnih reči koji se pre svega fokusira na pronalaženje pitanja koje korisnici postavljaju na Guglu. Za bilo koju ključnu reč answerthepublic vam daje listu pitanja. To vama kao marketaru pomaže da pronađete teme za blogovanje, ali takođe i da ustanovite motive i probleme koje imaju vaši potencijalni klijenti.

99$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Majestic

Odličan alat za analizu dolaznih linkova. Majestic je jedan od backlink alata sa najboljom bazom linkova i što je najbolje ta baza se redovno uvećava. Alat ima svoj sistem vrednovanja linkova i sajtova kroz dve metrike Citation Flow i Trust Flow. Takođe, možete koristiti API za integracije. Preporuka za Majestic.

49$ mesečno

Referrizer

Referrizer je alat za marketing automatizaciju prilagođen lokalnim biznisima. Platforma nudi servise za email marketing, vođenje referal programa, reputacioni menadžment, SMS automatizaciju, programe lojalnosti i još puno drugih opcija. Dodatna pogodnost je mogućnost jednostavne integracije sa drugim servisima koje već sada koristite.

199$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Raven Tools

Platforma za SEO koja u sebi sadrži alate za SEO analizu sajta, analizu dolaznih linkova, praćenje pozicija vaših ključnih reči, pravljenje izveštaja i analizu sajtova i marketing aktivnosti konkurencije.

79$ mesečno

proba 14 dana

Long Tail Pro

Alat za pronalaženje long tail ključnih reči (fraze koje imaju nekoliko reči u svom sastavu). Long Tail Pro daje rezultate za preko četrdeset jezika. Takođe nalazi bliske fraze kao i fraze vaše konkurencije.

37$ mesečno

proba na zahtev

Sistrix

Ovo je platforma koju čine šest jako kvalitetnih mogula: za SEO, optimizaciju, linkove, oglasne kampanje, društvene mreže i za prodavnice aplikacija (marketplace). Svaki modul ima set napredih mogućnosti koji vam omogućavaju brže i efikasnije vođenje marketing aktivnosti.

100€ mesečno po modulu

proba 14 dana

CognitiveSEO

CognitiveSEO poseduje set funkcionalnosti koje vam pomažu da eliminišete Google penale, da pratite pozicije ključnih reči, da radite SEO analizu sajta i analizirate dolazne linkove. Izdvaja ga mogućnost pravljenja SEO dashboard izveštaja gde na jednom mestu imate pregled 30+ bitnih SEO metrika.

129$ mesečno

proba 7 dana

Kerboo

Specijalnost ovog alata je duboka analiza dolaznih linkova. Kerboo prati link profil sajta, nudi istorijske podatke o linkovima i ocenjuje ih koristeći dve metrike LinkRisk i LinkValue.

249£ mesečno

Link Research Tools

U pitanju je alat za napredne korisnike koji pre svega rade na izgradnji linkova. LRT nudi opcije za SEO automatizaciju, za monitoring linkova, analizu konkurencije i posebno za eliminisanje loših linkova koje se radi pomoću njihovog LinkDetox algoritma.

359€ mesečno

proba 7 dana

SEO PowerSuite

PowerSuite je set od četiri alata koji imaju sledeće funkcionalnosti: praćenje pozicija ključnih reči na rezultatima pretrage, SEO analiza sajta, analiza linkova, istraživanje ključnih reči i procena konkurencije.

299$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Ninja Outreach

Ninja vam pomaže da nađete najbolje Instagram, YouTube i Tviter influensere, blogere koji primaju gostujuće tekstove i da radite kontaktiranje vlasnika sajtova za PR objave i linkove.

120$ mesečno

proba 7 dana

Little Warden

Jako zgodan servis koji na svakih sat vremen radi provere vitalnih funkcija poput dostupnosti sajta, statusa PPC stranica, promena na robots.txt fajlu, vidljivosti XML sajtmapa, canonicala, 301 redirekcija, promena meta tagova itd. Uz ovaj alat izbegavate drastične padove SEO performansi jer ćete uvek blagovremeno biti informisani ako je nešto pošlo po zlu.

35$ mesečno