Alati za analizu i poboljšanje brzine sajtova
Cena ispod 30$ mesečno

Brzina je faktor boljeg rangiranja na Guglu, a takođe pozitivno utiče na korisničko iskustvo i bolje konverzije. Ovde predstavljamo alate koji vam pomažu da unapredite brzinu vaših sajtova.

👌 3 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

GTmetrix

Ovo je alat koji analizira brzinu učitavanja vaše stranice. Gtmetrix pokazuje zašto je sajt spor, šta sprečava brže učitavanje sadržaja i daje vam smernice i savete kako možete da unapredite brzinu. Ima dosta funkcionalnosti poput provere učitavanja sa različitih svetskih lokacija, sa više vrsta uređaja, a takođe možete zakazati email notifikacije ako sistem utvrdi da je došlo do pada brzine učitavanja nekih stranica.

15$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Pingdom

Pingdom analizira stranice vašeg sajta, testira brzinu učitavanja i daje izveštaje. Vrlo lako možete da pronađete uska grla koja usporavaju učitavanje. Dobra stvar Pingdoma je simuliranje testiranja sa različitih lokacija. Plaćena verzija nudi real-time praćenje i slanje notifikacija i obaveštenja u slučaju problema na sajtu.

10$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

SEO Site Checkup

Online alat za osnovnu tehničku SEO analizu sajtova. Imaju dosta korisnih besplatnih alata, a za jače i bolje funkcionalnosti se zahteva plaćanje mesečne pretplate.

25$ mesečno

proba 14 dana