Alati za društvene mreže

Od platformi za influensere, sistema za oglašavanje, pa do botova za automatiku, ovde možete pronaći listu popularnih alata za društvene mreže.

👌 26 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Hootsuite

Jako dobar alat za zakazivanje objava na društvenim mrežama, ali i za oglašavanje i naprednu social media analitiku. Možete upravljati profilima sa sledećih mreža: Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, Pinterest i Twitter. Dodatno imate mogućnost praćenja spominjanja (mentions) ključnih reči na društvenim mrežama.

19$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Mention

Mention vas obaveštava kada se vaš brend, neki pojam ili hashtag spomene na društvenim mrežama, portalima, blogovima i ostalim sajtovima. Takođe nudi izveštavanje o trendovima, aktivnostima vaše konkurencije i daje podatke o ciljnoj grupi. Dodatno pomoću Mentiona možete da zakazujete vaše objave na društvenim mrežama.

25$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Buffer

Buffer je alat koji vam omogućava da zakažete objavu statusa i postova za Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter ili Pinterest. Ujedno imate naprednu analitiku performansi vaših social kanala. Buffer može da objedini metrike svih vaših naloga i da napravi sveobuhvatnu analizu učinka vašeg brenda.

15$ mesečno

proba 14 dana

AdEspresso

AdEspresso je alat za lakše i efikasnije upravljanje Facebook reklamama. Možete testirati različite oglasa i ciljne grupe i dobiti bolje rezultate. Takođe, možete raditi optimizaciju konverzija i još puno drugih stvari. Interfejs je mnogo jednostavnjiji za korišćenje od Facebook Ads Managera.

69$ mesečno

proba 14 dana

Facebook Ads

Platforma za plaćeni marketing na društvenim mrežama koja vam pruža priliku da se oglašavate na Fejsbuku, Instagramu, Mesindžeru i ostalim servisima koji su u vlasništvu Fejsbuka.

budžet određujete vi

Twitter Ads

Tviterova platforma za oglašavanje pomoću koje možete da plasirate oglase ciljnoj grupi koja provodi vreme na ovoj društvenoj mreži.

budžet određujete vi

Pinterest Ads

Na mnogim tržištima Pinterest se pokazao kao vodeći izvor saobraćaja i kao mesto na kome ciljna grupa provodi dosta vremena. Za marketare koji žele da priđu toj publici Pinterest Ads je idealan servis.

budžet određujete vi

Reddit Advertising

Reddit je sajt sa najraznovrsnijim izborom zajednica strastvenih i posvećenih ljudi koji su okupljeni oko istih tema. Reddit Ads vam omogućavaju da se približite tim ljudima putem plaćenih oglasa i objava.

budžet određujete vi

Glorify

Alat koji pomaže u izradi slika i vizuala kroz par klikova za ecommerce i online prodavnice. Trenutno broji preko 15000 šablona usmerenih na konverziju i povećanje prodaje.

13$ mesečno

proba 14 dana

Instazood

Automatsko lajkovanje, zapraćivanje, komentarisanje na objavama, gledanje storija, automatkso slanje poruka u DM ili objava postova. Sve to radi Instazood. U pitanju je Instagram, TikTok i Twitter bot.

10$ ili 15$ mesečno

proba 3 dana

Canva

Ovo je online alat pomoću kod možete brzo i lako napraviti kreativu za društvene mreže, ali i postere, flajere, ilustracije, vizit kartice, brošure... Nudi puno predefinisanih šablona za Facebook, Linkedin, Instagram tako da uz par klikova možete napraviti kvalitetnu fotku.

13$ mesečno

proba 30 dana

Tailwind

Tailwind je alat za zakazivanje objava na Instagramu i Pinterestu. Daje analitiku, predlaže optimalno vrijeme za objave, automatski generiše hashtagove za Instagramu na osnovu opisa, a daje i dobre ideje za objave

10$ mesečno

besplatno ograničen broj obajva

Postoplan

Pametna automatska marketing platforma za društvene mreže i aplikacije za poruke (WhatsApp, Telegram, Slack..). Omogućava kreiranje, zakazivanje i promovisanje sadržaja. Pomaže u radu sa velikim brojem naloga i donosi povećanje broja pratilaca i klijenata na autopilotu.

19$ mesečno

proba 7 dana

Followerwonk

Pomoću Followerwonka možete pronaći korisnike na Tviteru po lokaciji, ključnim rečima koje su unete u Bio njihovih profila. Takođe, možete analizirati pratioce drugih profila ili raditi njihove preseke. Alat nudi Social Authority metriku koja pokazuje snagu profila na Tviteru.

29$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

LinkedIn Advertising

Platforma za oglašavanje u B2B i u B2C sektoru. LinkedIn poseduje podatke o profesionalnim veštinama, lokaciji, interesima i afinitetima korisnika ove mreže kao i detaljne podatke o kompanijama u kojima rade. To vam daje odlične mogućnosti za ciljanje i distribuciju relevantne poruke kroz oglase.

budžet određujete vi

Tomoson

Alat koji je namenjen influenserima i mikro influenserima. Tomoson radi analizu i popisivanje dešavanja na internetu i automatski vam nudi sadržaje koje možete da objavljujete. Ujedno imate mogućnost da zakažete i radite objave na više naloga direktno iz Tomoson kontrolnog panela. Tu je i baza influensera po polu, godinama, tržištima što vam pomaže da brzo nađete pravu osobu za promociju vašeg brenda, proizvoda i usluga.

49$ mesečno

proba 21 dan

Unsplash

Unsplash je sajt na kome možete pronaći i besplatno preuzeti stock fotografije. Slike možete iskoristiti za sajt, društvene mreže, prezentacije i druge potrebe. Baza sadrži nekoliko stotina hiljada fotografija u velikom broju kategorija.

besplatno

Grapevine

Grapevine je platforma koja pomaže kreatorima sadržaja i brendovima da uspostave saradnju, pronađu promotere, povežu se sa ciljnom grupom i vode svoje marketing projekte na YouTube i Instagramu.

199$ mesečno

proba na zahtev

HypeAuditor

Ovo je alat koji radi analizu kanala i profila na TikToku, YouTube i Instagamu korišćenjem preko trideset kriterijma što omogućava brendovima i influenserima da imaju tačan uvid u demografiju ciljne grupe i da eliminišu prevare. Takođe, u HypeAuditoru mogućnost monitoringa vaših kampanja i pravljenje izveštaja.

99$ mesečno

proba na zahtev

Instato

Ovo je Instagram bot i alat za marketing automatizaciju koji vam pomaže da dobijete više folovera. Alat radi follow & unfollow, komentarisanje, automatsko lajkovanje, slanje DM-a i još dosta toga.

30$ mesečno

proba 3 dana

Insense

Insense pomaže kompanijama i brendovima da brže dođu do sadržaja za društvene medije. Odlična prilika za dobijanje UGC-a (user generated content). Kompanije koje pošalju temu i kratak nacrt, dobiju inicijalne predloge od velikog broja kreatora sadržaja. Brendovi odaberu finalni sadržaj i onda ga dalje promovišu.

299$ mesečno

besplatna prva kampanja

Scrunch

Scrunch ima bazu od preko 20 miliona blogera, YouTube, Facebook, Instagam i Twitter influensera i čak 10 milijardi objava na ovim mrežama. Pomoću rezultata koje sitem daje brendovi i kreatori sadržaja mogu da se povežu i promovišu proizvode idealnoj ciljnoj grupi.

199$ mesečno

besplatna prva kampanja

Flocked

Koristi se za pisanje opisa postova za Instagram. Ima brojač karaktera i brojač hashtagova. Alat idealno formatira tekst i dodaje novi red za svaki pasus. Dosta je lakše pisati opis u Flockedu nego na Instragramu.

besplatno

Mobile Monkey

Jako dobra marketing platforma bazirana na Facebook messengeru. Nudi izradu chat botova za vaš sajt, automatizaciju sistema slanja poruka, integraciju sa Facebook oglašavanjem kao i dodatne alate za generisanje lidova. Odlična stvar su predefinisani šabloni i templejti koje možete primeniti tako da možete vrlo brzo napraviti i pokrenuti chat bot i sistem chatovanja sa posetiocima sajta.

49$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Sistrix

Ovo je platforma koju čine šest jako kvalitetnih mogula: za SEO, optimizaciju, linkove, oglasne kampanje, društvene mreže i za prodavnice aplikacija (marketplace). Svaki modul ima set napredih mogućnosti koji vam omogućavaju brže i efikasnije vođenje marketing aktivnosti.

100€ mesečno po modulu

proba 14 dana

Ninja Outreach

Ninja vam pomaže da nađete najbolje Instagram, YouTube i Tviter influensere, blogere koji primaju gostujuće tekstove i da radite kontaktiranje vlasnika sajtova za PR objave i linkove.

120$ mesečno

proba 7 dana