Alati za društvene mreže
Cena ispod 30$ mesečno

Od platformi za influensere, sistema za oglašavanje, pa do botova za automatiku, ovde možete pronaći listu popularnih alata za društvene mreže.

👌 10 alata u listi


SEO (74) PPC (46) Analitika (21) Izveštavanje (31) Sadržaj (46) A/B testiranje (10) Landing page (24) Chat (9) Brzina (9)

Filtriraj po ceni:
Sve Besplatno Ispod 30$ Preko 30$

Hootsuite

Jako dobar alat za zakazivanje objava na društvenim mrežama, ali i za oglašavanje i naprednu social media analitiku. Možete upravljati profilima sa sledećih mreža: Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, Pinterest i Twitter. Dodatno imate mogućnost praćenja spominjanja (mentions) ključnih reči na društvenim mrežama.

19$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Mention

Mention vas obaveštava kada se vaš brend, neki pojam ili hashtag spomene na društvenim mrežama, portalima, blogovima i ostalim sajtovima. Takođe nudi izveštavanje o trendovima, aktivnostima vaše konkurencije i daje podatke o ciljnoj grupi. Dodatno pomoću Mentiona možete da zakazujete vaše objave na društvenim mrežama.

25$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Buffer

Buffer je alat koji vam omogućava da zakažete objavu statusa i postova za Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter ili Pinterest. Ujedno imate naprednu analitiku performansi vaših social kanala. Buffer može da objedini metrike svih vaših naloga i da napravi sveobuhvatnu analizu učinka vašeg brenda.

15$ mesečno

proba 14 dana

Glorify

Alat koji pomaže u izradi slika i vizuala kroz par klikova za ecommerce i online prodavnice. Trenutno broji preko 15000 šablona usmerenih na konverziju i povećanje prodaje.

13$ mesečno

proba 14 dana

Instazood

Automatsko lajkovanje, zapraćivanje, komentarisanje na objavama, gledanje storija, automatkso slanje poruka u DM ili objava postova. Sve to radi Instazood. U pitanju je Instagram, TikTok i Twitter bot.

10$ ili 15$ mesečno

proba 3 dana

Canva

Ovo je online alat pomoću kod možete brzo i lako napraviti kreativu za društvene mreže, ali i postere, flajere, ilustracije, vizit kartice, brošure... Nudi puno predefinisanih šablona za Facebook, Linkedin, Instagram tako da uz par klikova možete napraviti kvalitetnu fotku.

13$ mesečno

proba 30 dana

Tailwind

Tailwind je alat za zakazivanje objava na Instagramu i Pinterestu. Daje analitiku, predlaže optimalno vrijeme za objave, automatski generiše hashtagove za Instagramu na osnovu opisa, a daje i dobre ideje za objave

10$ mesečno

besplatno ograničen broj obajva

Followerwonk

Pomoću Followerwonka možete pronaći korisnike na Tviteru po lokaciji, ključnim rečima koje su unete u Bio njihovih profila. Takođe, možete analizirati pratioce drugih profila ili raditi njihove preseke. Alat nudi Social Authority metriku koja pokazuje snagu profila na Tviteru.

29$ mesečno

besplatna oslabljena verzija

Postoplan

Pametna automatska marketing platforma za društvene mreže i aplikacije za poruke (WhatsApp, Telegram, Slack..). Omogućava kreiranje, zakazivanje i promovisanje sadržaja. Pomaže u radu sa velikim brojem naloga i donosi povećanje broja pratilaca i klijenata na autopilotu.

19$ mesečno

proba 7 dana

Instato

Ovo je Instagram bot i alat za marketing automatizaciju koji vam pomaže da dobijete više folovera. Alat radi follow & unfollow, komentarisanje, automatsko lajkovanje, slanje DM-a i još dosta toga.

30$ mesečno

proba 3 dana